Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz hogy mondjuk egy 30-40 éves pasi nem akar kínlódni egy szűz csajjal aki már mondjuk elmúlt 26?
Az értelmesebbje nem mert már ezt végig szenvedte korábban.
Ha meg a csaj 26 évesen szűz azzal komoly bajok vannak.
Az ide irogatóknak úgyis azért jell szűz mert ők is azok vagy csak bénák.
"Nem lehet általános,én nem is tartanám kínlódásnak."
mert még nem próbáltad. már egy 20 éves szűz lány is tele van gátlásokkal és hamis elvárásokkal, egy 26 éves meg tiszta katasztrófa lehet.
ha egyébként kedves, okos, értelmes és nem bányarém, akkor még meg is érhetné a dolog, de akkor felmerül a kérdés, hogy vajon akkor mégis miért szűz...
szóval a 26 éves szűzlány inkább riasztó, mint izgató egy tapasztalt pasinak.
26 éves szűz nő? Valami nagy gond van a szexualitásával, vagy a külsejével.
Általában a lányok 18 éves korban már azt se tudják mit dugjanak fel maguknak, és hányszor élvezzenek el naponta. Aki nem jut el odáig, hogy szexel valakivel, annak vagy hiányzik az igénye erre, vagy csak szimplán annyira undorítóan néz ki...bár még ez sem akadály, mert dugni akárkivel lehet, aki szétteszi a lábát.
Az hogy egy lány szűz vagy nem, semmi köze ahhoz, hogy kell-e "kínlódni" vele. Inkább az a kérdés, miért szűz? Szívesen szexelne, de nem találta még meg az igazit? Vagy egyáltalán nem kívánja a szexet? Vallási okokból? Gyerekkori trauma miatt? Vagy mert csúnya?
Ha a fenti kérdésre megvan a válasz, akkor tudnám megbecsülni, hogy milyen türelem kell a lányhoz. És hogy hajlandó vagyok-e annyira türelmesnek lenni, azt meg az dönti el, mennyire vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!