Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Mi a véleményetek arról, hogy egy pasi azt mondta nekem, hogy azért nem fekszik le velem, mert ragaszkodom az óvszerhez?
Igazából szexkapcsolatnak indult a dolog, de lehet több lenne idővel,mert kedveljük egymást eléggé. DE! Állítása szerint vazektómiája volt 2 éve (amit nem hiszek el)és én mégis óvszert húzattam vele természetesen. Persze érvelt, hogy miért hazudna, hiszen tudom nevét,címét ,számát stb. és hogy náluk (USA) ez nem újdonság, plusz mutogatta a spermabankos üzeneteket stb. hogy ott van mintája ha mégis gyereket akarna,miért lenne akkor neki, ha nem amiatt. Már nem olyan fiatal,így akár igaza is lehet, de az elv. Ez engem nem érdekelt, mondtam akkor lelépek. Így belement a gumihasználatba. Azóta jelezte, hogy többet nem igazán akar velem találkozni, mert ő nem húz óvszert. Mondtam, hogy honnan tudnám, hogy nincs semmi betegsége. Hát,hogy gyakran teszteltet,megnézhetem stb. Én fogamzásgátlót szedek, de akkor sem hajlok arra, hogy ebbe belemenjek még. Több hónapos kapcsolat után oké, de így nem.
Ráadásul 5 perc volt neki átlagban egy menet gumiba, nélküle mennyi lenne, 2 perc?!
Igazából teljesen sokkot kaptam ettől a dologtól, nem hiszem el, hogy férfi ilyet mondhat...
asszem 7 perc az átlag felmérések alapján.
szerintem az, hogy valaki 1 órán keresztül ki be húzogatja az elég fura. egyáltalán ideje kinek van erre minden nap? :D és mi van ha több menet van?
Hogy lehet 2 óráig húzni?
Közben csinál az asszony ebédet is, vagy mi?
" Igazából szexkapcsolatnak indult a dolog "
"Azóta jelezte, hogy többet nem igazán akar velem találkozni, mert ő nem húz óvszert."
"Ráadásul 5 perc volt neki átlagban egy menet gumiba, nélküle mennyi lenne, 2 perc?! "
No. Vegyük csak sorjában. Szexkapcsolat. Az a kapcsolat, ahol kölcsönös megegyezéssel érzelmek nélkül kielégítik egymást a partnerek.
Nekem az jött le a fenti kis szösszenetekből, hogy ez a pali egy önző disznó. Neki legyen minden jó, te meg le vagy...va.
Teljesen jogosan kérted az óvszert. Lebegtethet ő bármilyen sms-t. Létezik olyan betegség, amit teszt nem mutat ki mert olyan ritka, hogy nem kérnek rá tesztet.
Ezenkívül ha a szexben is csak az számít neki, hogy 2-5 perc alatt elintézzen, - ami egy nőnek édes kevés - akkor mi a biztosíték arra, hogy nem hazudik?
Azt írtad Amerikai. Azaz ha véletlenül is teherbe esnél, az bizony nagyon bajosan jönne ki.
Felejtsd el ezt az embert, és keress egy normálisabb egyént. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!