Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet észrevenni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet észrevenni az ismerkedés elején egy lányon, hogy szereti a bdsm-et?

Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bagatell kérdés, ha ismered tudod, ha nem ismered nem ez lesz az első ami érdekelni fog.

Amúgy próbálj irányított fórumokon ismerkedni, ott nem fogsz mellé, már ha nem egy konkrét lányról akarod megtudni, hogy érdekli-e a dolog vagy sem.

2016. jún. 27. 02:35
 12/13 anonim ***** válasza:
kilences válasza nagyon is tetszetős ^^
2016. jún. 29. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Sehogyan. Pláne,hogy az sem mindegy,hogy melyik /sub,dom,/ oldalt képviseli,vagy esetleg mindkettő izgatja. A 4-es válaszoló ritka nagy baromságot írt,ilyenkor mindig eldurran az agyam.Köze nincs a témához,de osztja az észt.

Engem semmiféle bántalmazás nem ért gyerekkoromban,sem a szüleim,sem már részéről,és fogalmam nincsen,honnan jön ez. Határozott,szinte férfias természetem ellenére,a kiszolgáltatottság izgat. Ismerek olyan embert,aki meg kis csendes,mosolygós,aztán meg csak néznél,hogy milyen domináns tud lenni az ágyban.

Az egyetlen megoldás,ha beszélsz róla az illetővel. Én ezzel szoktam indítani,ha valaki megpróbál megkörnyékezni.

Azonnal kiderül,hogy nem,és spóroltam egy csomó időt,energiát,kellemetlen szitut.

2016. júl. 11. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!