Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen kinézetű, stílusú, viselkedő fiúk tetszenek?
légyszi a korodat is írd!
köszi
üdv,
19F
Magas, vékony vagy izmos, lehetőleg tetovált. A stílus minden, nekem legszexibb a farmer és ing zakóval, de a lényeg az igényesség. Viselkedjen a helyzethez megfelelően, legyen udvarias, tisztelettudó, de ha kettesben vagyunk és szexelünk, akkor szedjen szét. Gyengéd ne legyen semmilyen téren.
24N
azt találtam h a nőknek bejön h nyugodt vagyok, teljes lelki békével, titokzatos, bölcs, intelligens vagyok, ebbe az érzelmi intelligencia is beletartozik, nincsenek előitéleteim senki felé és a legjobb tulajdonságait keresem az illetőben, a hibáit meg elfogadom hiszen mindenkinek vannak, tisztelettel bánok velük, a közös hang pedig alap, ez amiatt is egyszerü h a testbeszédet nagyon jól olvasom, így ha épp zavarban is van hamar feloldom.
emellett h nemvagyok fogpiszkáló, 190/100, max fél centire hagyom a hajam, utána tolom le nullással mert zavar, átlagos öltözet, emiatt nem érzik magukat kevesebbnek, mint ha rolex meg ilyesmik lennének rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!