Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem zavar iszonyatosan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar iszonyatosan, hogy a kiszemelt lányt már megdgták?

Figyelt kérdés
Nem bírom kiverni a fejemből és végig kísért ez a dolog, miután megosztotta velem ezt és nagyot esett a szememben.. Csak engem zavar ennyire ez a dolog? Tudom, hogy nem kéne nagy felhajtásnak lennie, de ezt valahogy nem tudom lenyelni és ugyanúgy tekinteni rá...

2016. jún. 25. 21:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

én 30 vagyok, szóval lehet már "öreg" vagy inkább másra vágyok már DE

Ezzel önmagában semmi baj sincs, a gond akkor kezdődik, ha ezt folytatja, mivel úgy elkurvul, hogy nem TUD ha akar se normális kapcsolatot fenntartani.

2016. jún. 25. 21:55
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

11. vagyok

Úgy gondolom, hogy akit ketten b@..nak 17 évesen az kimelten veszélyes ebből a szempontból. Persze nem ismerem.

2016. jún. 25. 21:57
 13/21 anonim ***** válasza:

"kiszemelt lány"?

H majd szerelmes leszel, akkor nem pörögsz ilyen hülyeségeken.

2016. jún. 25. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem! Eznem birtoklási vágy! Ez önbizalomhiány tudom, mert sokáig engem is zavart ez! Aztán megismertem itt egy nőt aki segített túllépni ezen a dolgon! Azt ajánlom, hogy ne turkálj a múltjában! Nem hiába nincs vele a lány! Dolgozd le ezt az érzést és minden oké lesz!
2016. jún. 25. 22:00
 15/21 anonim ***** válasza:

7. vagyok megint.

Erről írtam, amikor azt írtam, hogy nem mindegy...

A ketten megdugták egyszerre dolog igencsak irritáló egy olyan számára, aki más erkölcsi szinten mozog.

Ha egy ilyen dolog zavar, azt át tudom élni.

De csak mert ez ri banckodás.

De ha te is csináltad hármasban, akkor már nincs erkölcsi különbség.

2016. jún. 25. 22:04
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem akasztani ki a dolog, hogy hármasba csinálta, ha én is csináltam volna. De nem így van, tehát eléggé zavar.

15#-os!

Szerelem? Azt mivel eszik? :)

2016. jún. 25. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Jaa, szóval csinálnád, ha lenne rá lehetőséged? Akkor te sem vagy jobb nála...

Érdekes, én nem csinálnám. Talán mert szerintem ez egy két emberes sport.

Minden esetre ezt neked kell el döntened, hogy így kell-e.

2016. jún. 25. 22:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem, nem csinálnám. Nem tudom miért gondoltad ezt. Csupán azt írtam, hogyHA én is csináltam VOLNA, akkor nem zavarna.

És ha simán bevállalnám a hármast, akkor se zavarna ilyen szinten..

2016. jún. 25. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy bele szerelmes, meg úgy fogalmazol, hogy "megdugták", ő meg az orrodra köti az eddig kalandjainak részleteit, jó eséllyel ő is érzelmek nélkül fog veled szexelni, ha úgy alakul - egy kósza numera leszel az egyébként is mozgalmas életében; az ikszedik számú strigula.

Ezt tekintve még érthetőbb szerintem, hogy zavar, hogy van viszonyítási alapja, és az eddigi szexpartnereihez fogja mérni, hogy mit tudsz nyújtani az ágyban.

2016. jún. 26. 01:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Kb. ja. Nincs sok értelme szűz lánnyal lenni.
2016. jún. 26. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!