Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex után vérzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex után vérzés?

Figyelt kérdés

A mai napon análisan maszturbáltam. (Ne röhögjetek ki, de csak egy műbeles virslit találtam itthon, aminek a végén ugyebár egy pici ''műanyagcsomó'' van, hisz betekerik a végét) A maszturbáció közben arra lettem figyelmes, hogy enyhén véres a vége, de fájdalmat nem éreztem. Ezután abbahagytam. Lehetnek komoly gondok? Félek, mert attól félek hogy komoly gond is lehet akár, de nem érzem :/

18/L

2016. jún. 25. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Irtam privit!

Válaszolsz? 20/L

2016. jún. 25. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Pici verzés gyakran előfordul. Haszálj síkosítót. Ha barmi kerdésed van írj nyugodtan. Nem mondom hogy szakertő vagyok csak szeretem és gyakran csinálom. És eleg sokmindent kipróbaltam már popsi témában.
2016. jún. 25. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:

háát elég valószínütlen de lehet: ha volt a napokban egy kemény kaka az kijövetelnél okozhat belső hám sérülést amit a virsli csomija tovább növelet.

de nem hiszem,hogy nagyobb probléma lenne belőlle.

kell egy kicsi szünet,ha továbbra is fennál a vérzés akkor orvos.

utána megetted?

2016. jún. 26. 02:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószinűleg semmi komoly, nem lesz semmi baj. Ha esetleg van reparon kúp vagy kenőcs otthon az jót tesz ilyenkor. Legközelebb sok síkosító vagy egy deci olaj a popsiba és bedughatsz szinte bármit, de inkább először kezd egy kellemes méretű butt pluggal. Jobbulást s kellemes játszadozást. 60F
2016. jún. 26. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!