Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után vérzés?
Figyelt kérdés
A mai napon análisan maszturbáltam. (Ne röhögjetek ki, de csak egy műbeles virslit találtam itthon, aminek a végén ugyebár egy pici ''műanyagcsomó'' van, hisz betekerik a végét) A maszturbáció közben arra lettem figyelmes, hogy enyhén véres a vége, de fájdalmat nem éreztem. Ezután abbahagytam. Lehetnek komoly gondok? Félek, mert attól félek hogy komoly gond is lehet akár, de nem érzem :/
18/L
2016. jún. 25. 16:46
12/14 anonim válasza:
Pici verzés gyakran előfordul. Haszálj síkosítót. Ha barmi kerdésed van írj nyugodtan. Nem mondom hogy szakertő vagyok csak szeretem és gyakran csinálom. És eleg sokmindent kipróbaltam már popsi témában.
13/14 anonim válasza:
háát elég valószínütlen de lehet: ha volt a napokban egy kemény kaka az kijövetelnél okozhat belső hám sérülést amit a virsli csomija tovább növelet.
de nem hiszem,hogy nagyobb probléma lenne belőlle.
kell egy kicsi szünet,ha továbbra is fennál a vérzés akkor orvos.
utána megetted?
14/14 anonim válasza:
Valószinűleg semmi komoly, nem lesz semmi baj. Ha esetleg van reparon kúp vagy kenőcs otthon az jót tesz ilyenkor. Legközelebb sok síkosító vagy egy deci olaj a popsiba és bedughatsz szinte bármit, de inkább először kezd egy kellemes méretű butt pluggal. Jobbulást s kellemes játszadozást. 60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!