Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők, mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, mi a véleményetek a férfi farkáról?

Figyelt kérdés

A kérdés arra vonatkozik higy Ti akiknek nincsen ilyen szervetek, mit gondoltok róla? Esztétikus? Látványra? Fogdosni való, vagy inkább csak legyen bennetek?!

NŐK válaszát várom, nem homoszexuálisokét. Köszönöm! Kort is pls.

2016. jún. 25. 12:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Freud szerint mi irigyek vagyunk rá (lásd péniszirigység). Nos, valóban elgondolkodtam párszor azon, hogy milyen érzés lehet, ha valakinek van egy ilyen "kinövése", de azért irigyelni nem irigylem! :DDD

20 alatt még furcsának, kicsit félelmetesnek találtam, de azért érdeklődéssel közelítettem hozzá. Így 30 után már sokkal bensőségesebb viszonyt ápolok a pasim farkával. Feltérképeztem, meg- és kiismertem. A kezdeti csodálattal vegyes enyhe félelem helyét csodálattal vegyes enyhe birtoklási vágy (legyen bennem!) vette át.

2016. jún. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!