Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, mi a véleményetek a férfi farkáról?
A kérdés arra vonatkozik higy Ti akiknek nincsen ilyen szervetek, mit gondoltok róla? Esztétikus? Látványra? Fogdosni való, vagy inkább csak legyen bennetek?!
NŐK válaszát várom, nem homoszexuálisokét. Köszönöm! Kort is pls.
Mivel nagy rajongója vagyok e nemes szervnek,ezért számomra szép. Csodálom mindig,hogy mennyire finom tapintású bőr van rajta és szépen dudorodó erek. Azt is csodálattal figyelem hogy egy kis puha bőrös "kinövésből" hogyan lesz kőkemény,impozáns fallosz. (ez az igazi békakirályfi mese,amikor is egy csóktól királyfi lesz a békából :-) )
Privit nem kérek,kapcsolatban vagyok.
Szamomra izgato latvanyt nyujt, szeretem kenyeztetni, nagyon finom tud lenni.
Semmi rosszat nem tudnek mondani rola, van amikor az a jo,ha bennem ban, van amikor az,ha a szammal kenyeztethetem.
Elozo hozzaszolonal jobban nem lehet megfogalmazni!
18/L
Szerintem az csak egy eszköz. Mármint látványra szép meg érdekes, de lehet hogy csak én vagyok így vele, szexuálisan nem izgat.
Viszont a szexuális izgalomhoz való nélkülözhetetlen eszköz. Barátom se szokta a puncimat fogdosni, inkább a fenekem meg a mellem, ha "begerjed". A puncim neki is csak egy "eszköz".
Vagyis én nagyon szeretem megnézni a jó pasikat, utcán, metrón stb. mint ahogy ti is gondolom a nőket, de sosem a farkára vagyok kiváncsi, igazából nem is érdekel.
Nem tudom mennyire jött át amit le akartam írni, de én valahogy így állok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!