Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés két lányal lenni? 19L
Figyelt kérdés
úgy értem amikor kiveszitek az egyikből,és beteszitek a másikba,mennyire jobb és érezhetőbb a külömbség?2016. jún. 24. 21:31
11/14 Lackoo28 válasza:
Nagy intelligencia kell hozza " baratnommel bebevettunk egy lanyt"... Hogy ki logikazd,hogy mit akartam irni..egy betu! Kb egy 7 eves gyerek kilogikazna..de nem baj! Lacko a malacko..huuuu de le lettem oltva.. Bakker sokkolok,hogy milyen pirmitìv ember leteznek..
12/14 anonim válasza:
Minek logikázzam azt, hogy analfabéta vagy?
13/14 anonim válasza:
Tudod mi a kérdező a különbség és a külömbség között?
Egy kib@ szott betű, amit nagyon elnéztél te buta pics @!
14/14 Lackoo28 válasza:
Hat..elgepelni egx erintos telefonon..ugy h siettem.. Az ne azt jelenti hogy buta lennek.. De aki bebettunk egy lanyt harmadiknak..es annyi esze nincs,hogy rajojjon 1 mp alatt h bevettunk..akkor az egy buta kreten:) haha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!