Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet ez korábbi szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollar1000 kérdése:

Lehet ez korábbi szexuális bántalmazás jele? Oka?

Figyelt kérdés

Több éves házasságról van szó! Jó pár éve van a lentebb leirt szituáció,De mivel kevés a komunikáció a pár között igy végső megoldásként jobb ötletem már nem volt,tőletek kérnék segítséget.

Röviden próbálom leirni,lényegében a feleség teljesen elutasitó a férjével szemben.A szex ha csak szóba kerül máris dühös lesz..és kérdőre vonja a párját..hogy már megint? A gyengéd szeretet teljes kapcsolatnaka szikrája sem maradt a feleségben.Bármilyen ilyen közeledést elutasít..sőt gyakorlatilag rá is szól hogy hagyja őt békén és az ilyen jellegű gondját oldja meg egyedül.A beszélgetésük sivár,és csak a hétköznapi dolgokra terjed ki..a sok éves házaságból egy gyermek született,(18)éves jelenleg.A téma álltalában a gyermek vagy bármi más.Többnyire pár mondatban.

A hálószoba közös de csak alszanak benne..

mivel nincs komunikáció,igy az ok is rejtély...

az volna a kérdés hogy a feleség ilyen görcsös elutasítása a férjével szemben a létező emberi modón utalhat e arra hogy korábban esetleg szexuális bántalmazás érte,amiről esetleg nem akar a férjével beszélni..és ily módon próbálja mindezt eltakarni.ez a dolog a gyermek születése után kezdődött akkor még enyhébb változatban..mostanában lett elég drasztikus.

ha tudtok esetleg valamit ami okot adhat erre a viselkedésre

vagy ha tényleg esetleg erőszak volt a múltban..lehet e ez a viselkedés a következménye?

köszi a normális válaszokat.

2016. jún. 24. 00:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó..kihez beszéltél? És mi okból bántasz engem? Azonkívül személyesen ismerem a férfit! Gondoskodó apa,nincs káros szenvedélye,ennek a hibának az ellenére 2 helyen dolgozik.azért hogy tisztességgel ellássa a családját,a fia 18 éves.tanitatja stb..és én csak mint barát próbálom megfejteni hogy mi lehet az oka ennek! De ha csak engem tudsz piszkálni akkor ne írj hozzá...nem mellesleg más pasi mr rég félre lépett volna...mert ugye kinek van kedve egy jégcsappal szexelni,éveken keresztül..ő az okot szeretné tudni...
2016. jún. 24. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
11%

Hagyjuk a vetítős dumát.

Feljössz, ide kívülről fújod "azoknak a valakiknek az életét", hogy mit mondanak a hálószobában meg minden.

Nem hiszed, hogy levágós, hogy te vagy a férj?

És hogy tudsz beszélni a feleségeddel őszintén, hogyha feljössz egy anonim oldalra és férj-ben meg feleségben beszélsz, még itt sem tudsz nyíltan és értelmesen beszélni a dolgokról, nem vagy képes leírni, hogy ÉN meg a FELESÉGEM, hanem kamuzgatsz... Akkor mit vársz?

Ez a házasság úgy el lett b @szva, ahogy van és ebben neked is részed van, mert mi az, hogy nincs kommunikáció évekig és te hagyod? Szerinted a nő gombnyomásra működik? Fontos a meghittség, fontos a kapcsolat, fontos az, hogy meg lehessen beszélni doglokat.

Nyilván a feleségednek is nagy része van ebben, de neked is ugyanakkora.

18 év után sajnos már esély sincs helyrehozni a dolgokat. Vagy eltöltöd így az életed, nyomorban ,vagy bármilyen nehéz, lépsz.

2016. jún. 24. 14:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hajlandó magyarázkodni egy primitiv embernek..ha feljebb olvasol láthatod hogy egy sajnálatos eseménybe csöppentem bele..a pasi akiről szó van nagyon jó barátom..és nem duma..nem rég tudom ezeket a dolgokat és azért irtam ide mert már végig zongoráztuk a lehetséges okokat...normális válaszokat kaptam,és segitséget csak te törsz a fejem fölött pálcát...csak nem tudom miért..ki vagy te hogy megkérdőjelezd amit irok??Bántani könnyű?
2016. jún. 24. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:
én vállaltam a nevem!! Te ki vagy??Hogy igy belepofázol...név nélkül??
2016. jún. 24. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
6%

Egy vicc vagy.

Milyen nevet vállaltál te madár?

Egy nicknevet, amit kitettél?? Ez neked a név-vállalás? Sokra megyek kolllar1000. Nahát, de jól felvállaltad magad!

Nem csodálom, hogy ilyen heylzetben van a házasságod.

Ez van, hiába nem tetszik a válaszom.

Nyilván egy ilyen emberrel, aki a problémájáról nem tud beszélni egy anonym fórumon ŐSZINTÉN, nem tudja vállalni hogy ÉN ÉS A FELESÉGEM, nekiáll kamukázni, attól nem kell többre várni. Mi az, hogy évek óta ilyen gondok vannak és senkit nem érdekel, majd csak évek múltán? Nincs egy kapcsolatban kommunikáció, szex(a szex a kisebbik para) és senki nem csinál semmit?

2016. jún. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!