Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan h ha spriccelunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h ha spriccelunk pisi jon ki? Es nem orgazmus? N

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 17:27
1 2 3
 11/22 October15 ***** válasza:
9.: Akkor ideje hirdetni a kádunkat.. mert ez nem hideg. :D Akril kád 4ever és kinda tágas is.. :D Na, naaaaaa?! :D
2016. jún. 23. 18:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Add kölcsön... *-* xD a miénk jégverem :( bele fagyna a suncim.. :/ :D :D

De majd akkor megoldom. Szeretnék magamnak és neki is örömet okozni azzal, hogy olyat is tudok... :D

2016. jún. 23. 18:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Basszátok meg nemtuudjátok valahol máshol megbeszélni a kádas ügyeiteket?:D mert baromira nemerdekel a kadatok....feltettem egy kerdest es 13.valasz remelem normalis lessz....
2016. jún. 23. 18:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért foglaltad le a 13. helyet, ha pont ott vártad volna a jó válasz?
2016. jún. 23. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:
de ha a kérdésedre várod a 13. teljesen ON választ, akkor még van idő, eddig csak 4 érkezett. szóval ne add fel :-D
2016. jún. 23. 21:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Akkor b***meg magad :DDD
2016. jún. 23. 21:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Leírták bogaram, hogy igen pisi is jöhet ki !!! Az állagából és a színéből fogod megtudni :)

Elvileg az orgazmus erősebb inger, mint a vizelési ... :D

2016. jún. 23. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Engem felizgatna ha pl. nyalás+ujjazás kombináció esetén,sikerül idejuttatno a lányt,és ő a számba fröccsen,még ha pisi is az,vagy egy része,nekem nem lenne undorító.
2016. jún. 27. 11:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Én elengedtem már magam és tudom milyen élmény és, hogy mi jön belőlem.:D Viszont olyan stílussal írsz, hogy így nincs kedvem normális választ írni. Majd, ha normálisabban ki tudod magad fejezni káromkodás nélkül.;)

És most nyugodtan lepontozhatsz, mert ez sem normális válasz.

2016. jún. 27. 12:15
 20/22 icu75 ***** válasza:
Én nem tudok pisilni ha nagyon fel vagyok izgulva meg kell várnom míg lejjebb megy az izgalmi szintem. Szoktam spriccelni ha g-pontom ingerlik,nem óriásit de fél decit biztosan. Meg is kóstoltam az elsőt annak idején,mert nem tűnt se pisinek,se hüvelyváladéknak. Sós enyhén punciízű volt.Aztán utánaolvastam mivel a húgycsövön keresztül ürül minimálisan tartalmaz pisit. De nincs pisi íze(volt már pisi is a számban)
2016. jún. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!