Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek ha egy 30 éves férfi azt mondja nem volt még anális szexe?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsálom a dolgot mert szavaiból kivéve elég tapasztalt sok mindenre nyitott és próbált is már.2016. jún. 23. 08:11
11/21 anonim válasza:
Én mondjuk csak 28 vagyok, de nekem se volt még és hogy őszinte legyek, nem is érdekel a dolog. Ha a párom szeretné kipróbálni esélyes, hogy benne lennék, de nem érzek rá késztetést.
12/21 anonim válasza:
Nekem sem volt még,eddigi partnereim elzárkoztak tőle,én meg nem erőltettem soha. 37/F
13/21 anonim válasza:
38 vagyok, de sosem érdekelt a téma.
14/21 anonim válasza:
Csináltam már érdekes volt 20/f
15/21 anonim válasza:
60 múltam és rendszeresen kényeztetem magam análisan több évtizede. Sem párom sem más nem kényeztette soha hátsó bejáratom s nem is hiányzott.
16/21 anonim válasza:
Te elhiszed, ha egy 57 éves férfi azt mondja, nem volt még anális szexe? És hogy a közel 50 kapcsolata során senki sem nehezményezte ezt?
17/21 anonim válasza:
Persze, elhinném neki. Még akkor is, ha ő nyitott rá, és látszik, hogy izgatja a dolog, de lehet, pont olyan lányokkal jött össze, akik nem akarták.
Bár ettől függetlenül szerintem manapság az emberek többsége, férfiak és nők egyaránt, harminc éves korukra azért már kipróbálják legalább egyszer.
18/21 anonim válasza:
elég nagy a méretem (vastag), lehet hogy ezért eddig az összes partnerem elzárkózott az anális szextől 38f
19/21 anonim válasza:
persze.
annyi az anál ellenes,hogy dunát lehet velűk rekeszetni.
és nem csak azok aki nem élvezik és ágálnak,hanem azok akik eleve elzárkozna a dologtól.
szóval kb: a csajok 1-2%a engedi,de a pasik 99,9%-a vágyik rá.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek😃
Az a helyzet hogy házasságom alatt 1* volt sose érdekelt ,de van egy pasi akivel nagyon izgat a dolog kipróbálnám nagyon de nagyon 😃
2016. jún. 25. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!