Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek minden szexnél kell minimumm 1 orgazmus hogy jo legyen a szex? Vagy akkor is jo tud lenni ha nem lesz orgazmusotok?
lehet élvezni, de ha sokáig nem jó, akkor egy csalódottság érzése marad.
Hiányérzet.
A legjobb hasonlatot egy vega ismerősöm mondta, aki havonta egyszer eszik húst, mert egyszerűen eljön a pillanat, amikor úgy érzi, hogy bármennyit eszik, nem tud jól lakni.
5:
Az evolúció úgy működik már csak hogy a férfi orgazmusa elég a terhességhez, a nőé nem szükséges.
---
Ha nem élvezek el néha (20-40% általában), akkor is maga a szex jó érzés és örülök ha a párom elélvezett. Amikor ott fekszünk egymást átölelve és lihegve az ő orgazmusa után, nekem az is nagyon kielégítő érzés lelkileg. Őszintén nem annyira hiányzik a fizikai orgazmus mindig.
23/L
16:16 Ha az evolúcióval érvelsz, akkor gondolom az sem baj ha évente egyszer szexelünk, hisz úgyis csak az a lényeg, hogy legyen belőle utód, nem? Az nem úgy van ám, hogy csak a számodra előnyös részeket veszed figyelembe.
Én teszek magasról az evolúcióra, én nem azért szexelek, ha neki jár az orgazmus és elvárja, akkor nekem is. Nem azért vagyok, hogy használjon csak.
8:
A nők is kívánják a szexet. Ha a barátnőm vagy és neked elég évi 1 szex, akkor megcsallak vagy össze-vissza maszturbálok és csak félszívvel leszek benne a kapcsolatban.
A legtöbb nő heti több szexet kíván, sok nő szereti ha egy héten többször dugják meg, mint ahány nap van egy héten.
Érted amit mondtam? Mert ahogy látom nem. Vannak dolgok, amik TUDATTALANUL vannak benne az emberekben, a társadalomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!