Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek minden szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek minden szexnél kell minimumm 1 orgazmus hogy jo legyen a szex? Vagy akkor is jo tud lenni ha nem lesz orgazmusotok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 15:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elélvezés nélkül számomra nem az igazi.Érezni akarom amikor remegek a gyönyörtől és nagyon nagyon joóóó minden.20/L
2016. jún. 22. 15:52
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván akkor jó igazán a szex ha a csaj is eltud menni legalább 1-szer. Mert ha nem tud akkor valószínűleg valamit rosszul csinál a pasi. 22 N
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmus nélkül is jó, de megkoronázatlan marad, nem hagy bennem nyomot. (Tudom, furán fogalmaztam.)
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

lehet élvezni, de ha sokáig nem jó, akkor egy csalódottság érzése marad.

Hiányérzet.

A legjobb hasonlatot egy vega ismerősöm mondta, aki havonta egyszer eszik húst, mert egyszerűen eljön a pillanat, amikor úgy érzi, hogy bármennyit eszik, nem tud jól lakni.

2016. jún. 22. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
És neked minden szexnél kell minimum egy orgazmus, hogy jó legyen? Érdekes mód azt bezzeg alapnak tartja a legtöbb férfi...
2016. jún. 22. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Általában mindig elmegyek, de ha 1-1 alkalommal nem akkor azért volt jó a szex mert a páromnak jó volt :) 26L
2016. jún. 22. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
25%

5:

Az evolúció úgy működik már csak hogy a férfi orgazmusa elég a terhességhez, a nőé nem szükséges.

---

Ha nem élvezek el néha (20-40% általában), akkor is maga a szex jó érzés és örülök ha a párom elélvezett. Amikor ott fekszünk egymást átölelve és lihegve az ő orgazmusa után, nekem az is nagyon kielégítő érzés lelkileg. Őszintén nem annyira hiányzik a fizikai orgazmus mindig.

23/L

2016. jún. 22. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

16:16 Ha az evolúcióval érvelsz, akkor gondolom az sem baj ha évente egyszer szexelünk, hisz úgyis csak az a lényeg, hogy legyen belőle utód, nem? Az nem úgy van ám, hogy csak a számodra előnyös részeket veszed figyelembe.

Én teszek magasról az evolúcióra, én nem azért szexelek, ha neki jár az orgazmus és elvárja, akkor nekem is. Nem azért vagyok, hogy használjon csak.

2016. jún. 22. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Megelegednek azzal is ha csak egyszer megtudhatnam milyen erzes is az. N
2016. jún. 22. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

8:

A nők is kívánják a szexet. Ha a barátnőm vagy és neked elég évi 1 szex, akkor megcsallak vagy össze-vissza maszturbálok és csak félszívvel leszek benne a kapcsolatban.

A legtöbb nő heti több szexet kíván, sok nő szereti ha egy héten többször dugják meg, mint ahány nap van egy héten.

Érted amit mondtam? Mert ahogy látom nem. Vannak dolgok, amik TUDATTALANUL vannak benne az emberekben, a társadalomban

2016. jún. 22. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!