Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a helyzettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a helyzettel?

Figyelt kérdés
Hetvegen eleg kozel kerultem egy srachoz.Szex nem volt, de majdnem...Jo par orat elvoltunk..Homlokon puszilt, kezen fogva setaltunk, sokat beszelgettunk is.Aztan facen ra irtam, semmi.Bejeloltem, semmi.Majd tegnap taliztunk, es mondta, hogy 3 eve x honapja x napja egyutt vannak egy lannyal de ugy, hogy csak 4-5 havonta talalkoznak.A baratai mondtak, hogy a csaj meg sem erdemli, hogy szeresse.Eleg belsosegesen elbeszelgettunk tegnap.Mondta, hogy nem szokott lelkizni, de en kihoztam belole.Soha nem is csalta meg meg a lanyt.De en kihoztam ezt is belole.Mondta, hogy szep no vagyok.Meg szivesen baratkozna velem innestol.Szoval megeri varnom ra, hatha inkabb engem valaszt vagy sem?Egyik kezevel eltol, a masikkal meg magahoz huz.Nem tudok kiigazodni rajta.Egyebkent a lany vmi uton modon olvasta az uzimet, es vitaztak is kicsit.Kerdeztem, h elfogja e mondani neki ami volt koztunk, mondta, hogy szemelyesen el kellene mondania

2016. jún. 21. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mind1...hosszű= nem tudsz mit mondani. :D
2016. jún. 21. 15:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Mire valaszoljak?ujra irjam le, amit irtam?
2016. jún. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!