Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha hüvelyi úton nem tudok elmenni?
Figyelt kérdés
Csak ujjal ha izgatnak, de úgy is nehezen.
Élvezem a szexet, mégsem érzem azt hogy igazi szex lenne enélkül, és sohasem sikerült senkivel
2016. jún. 21. 00:06
1/24 anonim válasza:
Akkor nem voltál még egy normális férfival.
2/24 A kérdező kommentje:
ez hülyeség
2016. jún. 21. 00:10
3/24 anonim válasza:
Ez nem hülyeség. Volt barátnőm is nagyon nehezen ment el, de én mindig elértem nála. Ez nem csak rajtad múlik, sőt...
4/24 A kérdező kommentje:
jó, és sok pasival voltam már...
2016. jún. 21. 00:15
5/24 anonim válasza:
A sok nem azt jelenti, hogy jó is. Egyik se figyelt rád kellőképp, vagy nem fektetett bele kellő energiát.
7/24 anonim válasza:
ja és amúgy én nem büszkélkednék ezzel így hogy, "jó sok pasival voltam már"...
valószínű egyik se neked akart örömet szerezni, csak maguknak. Gondolom egyik pasi se a barátod volt ....
8/24 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy nem akartak?
És honnan veszed, hogy büszkélkedek?
Elvagy tévedve.
2016. jún. 21. 00:26
9/24 A kérdező kommentje:
De akartak, nem mind nyilván.
De volt több h akart, de engem idegesit pont ha azon van h jó lgyen nekem, mert annál nehezebben megy.
Sehogyse megy hüvelyin
2016. jún. 21. 00:31
10/24 anonim válasza:
Én magamból kiindulva tudom, ha akarok valamit, azt elérem. Ha ők is akarták volna, akkor most ez a kérdés nem lenne. Ne vedd magadra, de ez így van. Semmi sem elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!