Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány rajtam kivűl aki nem bir elmenni hüvelyi úton? Nekem sosem sikerült

Figyelt kérdés
Csak ha izgattam a csiklóm, de ez olyan kényelmetlen szex közben, mármint úgy érzem hogy a fiúknak ez nem jön be
2016. febr. 27. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet:/
2016. febr. 27. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen barátnőm, illetve szexpartnerem is volt.
2016. febr. 27. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

rossz fiút fogtál ki, akit nem érdekel a TE élvezeted. az egy adottság is, hogy valaki el tud-e élvezni hüvelyileg, de függ az anatómiától is, (úgy görbül- e a farka, hogy a g pontod izgassa eléggé?) illetve testhelyzettől (előző okból) de még ha próbálkozik is az ember, akkor se biztos, hogy összejön. akkor viszont nem marad más, mint a csiklós élvezet. ha ez zavarja, akkor nem érdekli a te élvezeted.

az persze nem menti fel, hogy remélhetőleg előjáték közben élvezetig nyal, ujjaz. ha igényed van rá- és miért ne lenne?- a szeretkezés közben is teljesen érthető, ha orgazmust szeretnél átélni!

2016. febr. 27. 23:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, én nem igénylem az orgazmust.....

Lassan 30 leszek, voltam már jópár fiúval.Senkivel nem sikerült...nem azért mert bénák voltak, volt olyan is, de ha valaki ügyes volt akkor se sikerült, sose....egyszerse

2016. febr. 28. 00:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ha nyalnak.....
2016. febr. 28. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon berögződött az egyetlen elélvezési módszer maszti által?

Vagy csiklóizgatással minden helyzetben sikerülhetne?

2016. febr. 28. 00:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

öööö

nem igényled az orgazmust?de akkor miért a kérdés? vagy szex közben nem igényled? masztival meg igen? de akkor miért kellemetlen, hogy szex közben izgatnád magd? hisz nem is tennéd....

vagy azért igényled, de rosszul fogalmaztál? viszont nem akarod a magad orgazmusával zavarni a a srácot, ezért inkább a hüvelyit szeretnéd, amihez nem kell a te közreműködésed?

2016. febr. 28. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:
A többség ilyen.
2016. febr. 28. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Akikkel én voltam mind meglepődött rajta
2016. febr. 28. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Sok nő csak megjátssza, hogy van orgazmusa, sokan még arra is képesek, hogy előadják, hogy nekik egymás után több orgazmusuk van.

Ettől még lehet, hogy azt se venné észre, ha egy láncfűrésszel kezelnék meg...

Épp ezért a pasik többsége azt hiszi, hogy az a normális, ha nő attól is elélvez, ha szárazon beteszi, reszel 5 percig és teleélvezi.

Aztán csodálkoznak, ha egyszer találkoznak egy őszinte nővel, aki el meri mondani, hogy bocs de nem mentem el. Attól még lehet jó a szex... csak az orgazmus nem jött össze.

A nők többsége nem tud így elélvezni, akkor se, ha egyébként jó érzés ahogy a pasi mozog benne.

Nagyon sokan pedig egyáltalán nem éreznek semmit, vagy semmi izgatót.

Sajnos ma azt nyomják mindenhol, hogy "normális nőnek" mindig van hüvelyi orgazmusa, ezért mindenki azt szajkózza, hogy neki is van, sőt több is!! Főleg azok, akiknek nincs.

Ugye, ez így érthető volt?

2016. febr. 28. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!