Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem gyanúsnak?
Van egy srác, aki pesti. Én viszont tanyasi vagyok. Társkeresőn ismertem meg, ennek kb. több, mint egy éve, másfél.Azonban volt köztünk egy kis megszakítás, nem válaszolt, nem reagált az írásomra. Nemrégiben azonban újból elkezdtünk beszélni, nagyon örült, hogy bejelöltem és elmondta, hogy akkoriban azért nem írt vissza, mert furának tartotta, hogy ennyire megkedvelt, és úgy elkezdtem hiányozni neki, hogy még nem is látott. Bántotta a távolság, és elgondolkozott azon, hogy szüksége van-e erre, hiszen valamilyen szinten az ember roncsolódik.
Sokat dicsér, szépeket ír, de valamiért azt érzem, direkt, mert tudja mit akarok hallani. Most hétvégén megakar látogatni engem,de én valamiért tartok tőle. Nonszensz számomra az egész szituáció. Ti mit gondoltok erről? Tényleg kamugyanús, vagy csak én vagyok ennyire bizalmatlan?
szerintem épp nincs kit dugnia és te meg kézre esel,,,
bocs ,hogy elkeserítettelek
Kiabrandultal vagy egyaltalan nem tetszett neked. Total kozombos.
Nem akarlak megbantani de lehet hogy azert nem irt mert osszejott neki onnanegy masik csaj de azzal vege es maradtal te... De az irasodbol itelve nem vagy tulsagosan besozva:D
Ja azt elfelejtettem írni, hogy 200 km-re lakik tőlem kb.
Én úgy gondolom 1x-2x lekocsikázna hozzám,de kizárt,hogy ebből rendszert csinálna. A szexre tett már utaló megjegyzéseket,de inkább úgy írta, hogy végig csókolgat, soha nem enged el, törődni fog velem, kényeztet stb..
Valamiért azt érzem a szexre megy ki a játék,de akkor nem értem miért utazna 200 km-t mikor Pesten bárhol talál erre a célra.
Nekem túlzás már nála ez a sok szép jó.
sajna jól érzed
bár 200km nem táv,ha az ember tényleg szerelmes....de ez nem az a szitu
Nem baj :D Had jöjjön csak,de aznap este még vissza is megy :)
Ráadásul úgy volt, hogy most hétvégén jön,de ÁLLÍTÓLAG munka közben lerobbant a furgonja és hát elhúzodott emiatt a melója :)
Kíváncsi leszek.
Utolsónak igaza van.
Ha bejöttök egymásnak, miért ne szexelhetnétek egy jót?
Hát nem tudom :D
Én azért előbb megismerném őt inkább személyesen is, aztán ha még jön párszor arra azt fogom mondani, hogy na igen vetkőzz :D
Amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!