Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Nem mintha zavarna, csak érdekel nagyon.
Figyelt kérdés
Barátnőm erongén zónáinak felfedező útján tartok. Jobb kalandot uraim..:) És a lényeg, hogy egyik este elkezdtem csókolgatni a nyakát. Azt tudtam hogy nagyon szereti, de mikor hozzáértem a fűlcimpájához..teljes testében remegett, tiszta libabőr volt. Mikor ezt láttam, finoman elkezdtem harapdálni, amitől már nyögdécselni is elkezdett. Így folytattam, és pár perc után bumm. A körmeit a hátamba mélyesztette, a lábaival úgy szorított hogy azt hittem ketté akar törni. És utána halkan sóhajtozva elengedett. Megkérdeztem tőle hogy tényleg orgazmusa volt? Ő erre csodálkozva mondta hogy fogalma sincs, ilyet még nem élt át. De ő ezt határozottan orgazmusnak nevezné. És mindig megkér hogy csináljam újra :) nem mintha kérni kellene. Ilyen van? Volt már hasonló tapasztalatotok?2016. jún. 19. 10:14
1/7 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez van mikor csinálja a párom 22/ L Ui nem kell privát üzenet
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, kedves válaszoló, te írtál ide, senki nem kíván neked privát üzenetet írni. Vagy ha erre vágysz, mert az állításodból ez derül ki, vannak erre alkalmas oldalak. De köszönöm a választ.
2016. jún. 19. 10:53
3/7 anonim válasza:
Kerdezo: az 1-es nem rad gondolt. Mindenhova odairja mert kelendo szokadai vannak, pl a fazonszore is felborzolta a kedelyeket korabban.
A kerdesedre: akkor te akar a buszon is ki tudod elegiteni a csajod. Isten vagy.
4/7 anonim válasza:
A fül nőknél olyan erogén zóna mint a mell.
Az én csajom is el tud menni egy fül harapdálástól.
5/7 anonim válasza:
4! Ne általánosíts! Nem vagyunk egyformák! Nekem pl a mell sem és a fül sem erogénzóna!
6/7 anonim válasza:
Igen kérdező, lehet ettől orgazmusa egy nőnek, de ne gondold, hogy csak Te vagy ettől istenkirály, mert elég sokan képesek rá, csak van, akinek nem kell megkérdezni nyilvánosan, hogy tényleg orgazmusa volt-e a nőjének.
7/7 anonim válasza:
Természetesen van ilyen, de nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni. A nő is ember, s mint olyan, mind más, és mind másképp van bedrótozva. Testileg is, lelkileg is. Keresd tovább az erogén zónáit, és a kevésbé érzékenyektől haladj a nagyágyúk felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!