Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dom vagy vanília?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom vagy vanília?

Figyelt kérdés
Tudom, lesz, aki gúnyolódik, de a kérdés komoly. Alepvetően nem volt soha gondom az ismerkedéssel, de az utóbbi két alkalommal egyvalamiben melléfogtam. Én igénylem a BDSM-et, a domináns szerepet, de az exem és a jelenlegi partnerem elég elutasító. A szex rendben,működik de ennek a hiánya egyre őrjítőbb. Van, aki ugyenezt érzi párkapcsolaton belül? Komoly válaszokat várok, nem gúnyt. F/38

2016. jún. 19. 01:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amúgy megadtam egy csomó más szót is a kulcsszavaknál, de a moderátor először törölte a Felnőtt párkapcsolati .... - rovatban, majd így helyezte át ide. C'est la vie!
2016. jún. 19. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Én ugyanezt érzem - és pont emiatt nincs párkapcsolatom. Szeretném megélni a BDSM-emet egy párkapcsolaton belül, viszont alapvetően az "átlagos" értékrendeket valló férfiak jönnek be (akik nagy valószínűséggel vanillák). Neten próbálkozom úgy ismerkedni, hogy a BDSM vágyaimat kifejtem, viszontígy meg komolytalan ajánlatokkal találnak meg, mindenki csak szexpartnert szeretne.

26L

2016. jún. 19. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!