Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom vagy vanília?
#1. Édes Vaníliám máskor ne kelj ilyen korán!-azt hitted őszinteségi rohamot kapott a potenciális sub jelölted? :D
Montam én neked, hogy itt alkalmatlanok erre! (Tengi voltam. )
Kérdező sorry.
# Kérdező a kérdésed ziccer volt!
# Tengi "kösz",hogy le spoilerezted a poént,te nem változol!
# Mr gondoltam propagálok,-hátha lesz jeletkező!
Az üzenetet küldte : Mr
Az üzenet címzettje: Vanília (dom)
BEVÁLLALÓS VAKRANDIS JÁTÉK
Meghívlak egy italra, amihez képcsere nélkül találkozunk SZEMÉLYESEN. Beszélgetünk egy órát, ami alatt mind a ketten eldöntjük MAGUNKBAN, hogy tetszik-e a másikunk annyira, hogy adott esetben szex is érdekelne vele. (Mondjuk, ha lenne lehetőség, akár még aznap is.) Ezt egyelőre nem áruljuk el, hanem amikor letelt az egy óra, felírjuk a választ egy cetlire: csak annyit, hogy IGEN vagy NEM. Ezután cetlit cserélünk.
Ha a válasz IGEN - IGEN, a továbbiakat már egyenlő partnerekként közös megegyezéssel döntjük el, -- nem kötelező egymásnak esni, de onnantól világos, hogy a másik is benne lesz, ha bármi megtörténik...
Ha a válasz NEM - NEM, akkor megisszuk az italunkat, barátként jót nevetünk az egészen, és vége a játéknak.
Ha viszont a válasz IGEN - NEM vagy NEM - IGEN, akkor aki az IGEN-t írta, tartja a szavát, és MÉG AZNAP bevállal a másiknak egy orális szexet. A NEM nem kötelez, hogy kérje, -- de az IGEN kötelez, ha a másik kéri, ott nincs mese, nyeremény az nyeremény!! Ha én írtam IGEN-t, nyalok, ha te írtál IGEN-t, szopsz! :D És itt már visszalépni, megsértődni stb nem ér.
Ha vagy olyan szép, hogy részedről vállalható ez a kockázat, én is vagyok olyan jó fej, hogy részemről is.
# Ja ,hogy a 7-es az 1-es! -ez kuva nagy:XD
- A többi meg véletlen.
De egy jó csajjal én is játszanék ilyet! Aki akar írjon.
Akkor miért nem tisztázod a kapcsolataid elején,hogy BDSM-ben nyomulsz és a vanília szex nem neked való.
Nem kellene itt sírni,hogy így a partnered meg úgy!
38 évesen ez kicsit gyerekes.
# Az a játékra invitáló pasi meg tök nyomi,vissza sem írnék az ilyennek.
Őszintén szólva teljesen más irányt vett a beszélgetés, int sejtettem, de a szívem mélyén én is remekül mulatok!
Utolsó: hiába bánt velem a sors valóban jól, nem olyan könnyű váltani. Én azért konzervatív vagyok a lányok terén, és a legritkábban indul úgy egy beszélgetés, hogy :" Szia! A bilincsek bejönnek? Ha igen, próbáéjunk egyet a kezedre...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!