Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dom vagy vanília?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom vagy vanília?

Figyelt kérdés
Tudom, lesz, aki gúnyolódik, de a kérdés komoly. Alepvetően nem volt soha gondom az ismerkedéssel, de az utóbbi két alkalommal egyvalamiben melléfogtam. Én igénylem a BDSM-et, a domináns szerepet, de az exem és a jelenlegi partnerem elég elutasító. A szex rendben,működik de ennek a hiánya egyre őrjítőbb. Van, aki ugyenezt érzi párkapcsolaton belül? Komoly válaszokat várok, nem gúnyt. F/38

2016. jún. 19. 01:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bolondvagydehaegyszermégisarrajároklerántomróladahazudozásleplétéshastopperóramegcetlilesználadesküszömmegöllek!
2016. jún. 19. 08:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi a baj, sokat ittál, első?
2016. jún. 19. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én switch vagyok 2 évig voltam Domina Főiskola mellett. Mind két szerep kielégítő akkor is ha én vagyok a Domináns de az is ha alárendelt vagyok. A vanília az leveztésként jó :) 22 / L Ui nem kell privát üzenet. Normális párkapcsolatban élek és babát várok.
2016. jún. 19. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:

#1. Édes Vaníliám máskor ne kelj ilyen korán!-azt hitted őszinteségi rohamot kapott a potenciális sub jelölted? :D

Montam én neked, hogy itt alkalmatlanok erre! (Tengi voltam. )

Kérdező sorry.

2016. jún. 19. 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
#1: Mit szívsz? Én is kérek!
2016. jún. 19. 11:12
 6/12 anonim ***** válasza:
&# 1-es boszd-ki be aranyoztad a napom:XXD.
2016. jún. 19. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:

# Kérdező a kérdésed ziccer volt!

# Tengi "kösz",hogy le spoilerezted a poént,te nem változol!

# Mr gondoltam propagálok,-hátha lesz jeletkező!

Az üzenetet küldte : Mr

Az üzenet címzettje: Vanília (dom)

BEVÁLLALÓS VAKRANDIS JÁTÉK

Meghívlak egy italra, amihez képcsere nélkül találkozunk SZEMÉLYESEN. Beszélgetünk egy órát, ami alatt mind a ketten eldöntjük MAGUNKBAN, hogy tetszik-e a másikunk annyira, hogy adott esetben szex is érdekelne vele. (Mondjuk, ha lenne lehetőség, akár még aznap is.) Ezt egyelőre nem áruljuk el, hanem amikor letelt az egy óra, felírjuk a választ egy cetlire: csak annyit, hogy IGEN vagy NEM. Ezután cetlit cserélünk.

Ha a válasz IGEN - IGEN, a továbbiakat már egyenlő partnerekként közös megegyezéssel döntjük el, -- nem kötelező egymásnak esni, de onnantól világos, hogy a másik is benne lesz, ha bármi megtörténik...

Ha a válasz NEM - NEM, akkor megisszuk az italunkat, barátként jót nevetünk az egészen, és vége a játéknak.

Ha viszont a válasz IGEN - NEM vagy NEM - IGEN, akkor aki az IGEN-t írta, tartja a szavát, és MÉG AZNAP bevállal a másiknak egy orális szexet. A NEM nem kötelez, hogy kérje, -- de az IGEN kötelez, ha a másik kéri, ott nincs mese, nyeremény az nyeremény!! Ha én írtam IGEN-t, nyalok, ha te írtál IGEN-t, szopsz! :D És itt már visszalépni, megsértődni stb nem ér.

Ha vagy olyan szép, hogy részedről vállalható ez a kockázat, én is vagyok olyan jó fej, hogy részemről is.

2016. jún. 19. 13:17
 8/12 anonim ***** válasza:

# Ja ,hogy a 7-es az 1-es! -ez kuva nagy:XD

- A többi meg véletlen.

De egy jó csajjal én is játszanék ilyet! Aki akar írjon.

2016. jún. 19. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Akkor miért nem tisztázod a kapcsolataid elején,hogy BDSM-ben nyomulsz és a vanília szex nem neked való.

Nem kellene itt sírni,hogy így a partnered meg úgy!

38 évesen ez kicsit gyerekes.

# Az a játékra invitáló pasi meg tök nyomi,vissza sem írnék az ilyennek.

2016. jún. 19. 14:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva teljesen más irányt vett a beszélgetés, int sejtettem, de a szívem mélyén én is remekül mulatok!

Utolsó: hiába bánt velem a sors valóban jól, nem olyan könnyű váltani. Én azért konzervatív vagyok a lányok terén, és a legritkábban indul úgy egy beszélgetés, hogy :" Szia! A bilincsek bejönnek? Ha igen, próbáéjunk egyet a kezedre...."

2016. jún. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!