Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom mindenhol csak szexeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindenhol csak szexelni akar?

Figyelt kérdés
Mostanában akárhova megyünk, mindenhol csak szexelni akar. Legyen az kocsi, park, nyilvános wc vagy mozi... Egyébként nincs ellenemre a dolog, de legutóbb például az étteremben kezdett el asztal alatt motoszkálni, ami nekem kicsit már sok volt. Mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg, de megértessem vele hogy van az a hely ahol nem? Vagy ne mondjak neki semmit?
2016. jún. 19. 00:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ártana megértetni vele, hogy te mit tartasz elfogadhatatlannak.
2016. jún. 19. 00:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeken a nyilvános helyeken hogy oldjátok meg? :o
2016. jún. 19. 00:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy neked kell az h el tudj lazulni, s az ugy nem megy. Ha nem fogja fel, akkor mondd neki azt is, hogy úgy érzed, csak használ mint egy műpuncit.
2016. jún. 19. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen. Ahol még kivitelezhető, ott okés (mert hát benne szoktam lenni :D), de ő azért megérti, hogy mondjuk a drogéria nem a legjobb hely...
2016. jún. 19. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne határt szabni ,mert ez akár lehet több betegségnek is az előfutára...
2016. jún. 19. 02:47
 6/9 anonim ***** válasza:
én a keletibe akarnék veled szexelni az jobb?
2016. jún. 19. 03:12
 7/9 anonim ***** válasza:
A kutyák is mindenhol képesek b_szni... ő nem érzi embernek magát?
2016. jún. 19. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát úgy látom eléggé nem vagytok egy hullámhosszon.

Ha valódi párja lennél mindenhol támogatnád.

2016. jún. 19. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hány évesek vagytok de ha már ilyen alapvető dolgot sem tudtok megbeszélni az baj.

Egyfelől úgy érzem ő már inkább erőlteti a dolgot te meg nem mered kimondani, hogy itt és most nem.

Szóval a kommunikáción kellene javítani mert szerintem ez így elég rossz jövőképet vetít előre.

2016. jún. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!