Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak fiúk, akiknek bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fiúk, akiknek bejönnek a gamer lányok?

Figyelt kérdés
A ismerőseim mindig leszólnak, hogy miért nem pasizom vagy megyek velük bulizni, én meg szívesebben hs-ezek vagy wow-ozok otthon. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy egész nap a gép előtt döglök, szívesen élek társasági életet, de néha jó leülni játszani. Az ismerőseim szerint teljesen gyerekes vagyok és így sosem lesz rendes barátom. 19/l
2016. jún. 18. 20:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha a joystickomon játszanál, rá se ránts...:D
2016. jún. 18. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Noha ez egyéni megítélés kérdése, szerintem nem tartozol a gamer szubkultúrához, csak meglovagolsz egy trendet, ahogy sokan mások. Általában hardcore játékosok, akik el tudnak veszni egy játékban (sokszor ez menekülés a valóság elől a virtuális világba), minimális társasági élettel rendelkeznek és egész nap a gép előtt ülnek. A ,,néha jó leülni játszani" a casual kategória, a kérdést pedig úgy kellett volna megfogalmaznod, hogy ,,Fiúk, teljesen normális lány vagyok, néha szeretek leülni játszani, mert kikapcsolódást nyújt, mennyire fogadnátok el ezt a szokásomat?" - vagy valami ilyesmi módon. Ezt az egész rantingot egyébként a gamer szó szülte, egy a lényeg, nem vagy közülünk való a véleményem szerint.
2016. jún. 18. 21:22
 13/22 October15 ***** válasza:
100%

12.: Akkor jelentem halvány segéd fogalmad nincs a """""""gamer"""""" fogalmáról. :D Attól, hogy vki gamer még nem lesz insta nolife hikikomori, továbbá a casual gamer [mint neve is mutatja] marhára része a gamer kultúrának.

PS: Blizzard címeket említett a kérdésben.. ha minimális tudásod is lenne a témában akkor tudnád, hogy blizzard játékkal nem játszunk csak úgy "néha". :D Arra vagy ráfüggsz mint a rohadás vagy nem tetszik.. :D

2016. jún. 18. 21:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Nyomhatnánk együtt HotS-ban.
2016. jún. 18. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
na ügyesen lepontoztatok, mégiscsak össze tud fogni a magyar!
2016. jún. 18. 21:37
 16/22 October15 ***** válasza:
15.: Tragikus.. amúgy ne beszélj hülyeségeket és akkor nem pontoznak le. :D
2016. jún. 18. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Ahogy gondolod, bár arról lehetne vitázni, hogy a blizzard célcsoportja az utóbbi években nem a casual játékosok lettek-e. Szerintem igen.
2016. jún. 18. 21:40
 18/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene! :)
2016. jún. 18. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:
22%
Ne aggódj! Majd egyszer te is felnősz (bár lehet addigra egy lógó cs.öcsű 70éves megroggyant bőrű vén öreglány leszel)!
2016. jún. 18. 21:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, csak ne vidd túlzásba. Ne függj rá teljesen, mellette mozogj is néha, tanulj stb. Egyébként mint hobbi teljesen elfogadható, mivel rengeteg srác játszik ugyanezekkel, még a téma is adott lesz.
2016. jún. 18. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!