Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak fiúk, akiknek bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak fiúk, akiknek bejönnek a gamer lányok?

Figyelt kérdés
A ismerőseim mindig leszólnak, hogy miért nem pasizom vagy megyek velük bulizni, én meg szívesebben hs-ezek vagy wow-ozok otthon. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy egész nap a gép előtt döglök, szívesen élek társasági életet, de néha jó leülni játszani. Az ismerőseim szerint teljesen gyerekes vagyok és így sosem lesz rendes barátom. 19/l
2016. jún. 18. 20:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj ezzel 😉
2016. jún. 18. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:
59%
a gamer srácoknak egy álom lennél. De én pl hobbijátékos létem ellenére nem szívesen jönnék össze ilyen lánnyal. Általában a gamerek zárkózottabbak, nehezebben oldódnak fel társaságban, sokszor vannak hülyeségeik, ketyós dolgaik, szokásaik (lányoknak, fiúknak egyaránt.) Mivel én is kicsit ilyen vagyok, inkább egy extrovertáltabb, bulizósabb hölgy felelne meg számomra, aki által talán én is nyitottabb tudnék lenni. Ha gamer csajjal jönnék össze, akkor biztos, hogy hosszútávon nem lenne jó hatással a saját személyiségemre. De ez csak az én elképzelésem, egyébként az emberek többségének semmi baja nem lenne ezzel, sőt, sokan különlegesnek is tartják.
2016. jún. 18. 20:49
 3/22 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
No para, fragelhetnénk együtt.:D
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy nem lesz! AZ unokatesómnak is van, együtt vannak már régóta, élnek társasági életet is, de sokszor ülnek egymás mellett, aztán nyomják a wow-ot vagy a lol-t. Legalábbis egy -két éve még ez volt.
 5/22 zóna_pocok ***** válasza:
7 évig wowoztam, akkoriban álomnő lettél volna :D Bár ha kocka nem vagy, csak szeretsz játszani akkor most sem lenne gond veled, kell a kikapcsolodás, még gamelhetnénk is együtt :D
2016. jún. 18. 20:52
 6/22 anonim ***** válasza:
En meg 10 evig counter strike-oztam megis lett pasim akivel jo hosszu kapcsolatunk volt. Nem ezen mulik...
2016. jún. 18. 21:01
 7/22 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak. :) Igaz, velem bajok lesznek, ha így folytatom, napi 8-12 órában játék... :'D
2016. jún. 18. 21:03
 8/22 October15 ***** válasza:
83%
Nem gáz, bár az alli main kari váló ok.. terroristákkal, hülyékkel és 12 éves allisokkal nem tárgyalunk.
2016. jún. 18. 21:07
 9/22 October15 ***** válasza:
6.: Utána a valve elqrta a rankingot és idegedben kibsztad a házból? :D
2016. jún. 18. 21:08
 10/22 anonim válasza:

Jaj, ne is mondd. Van ilyen nagyokos munkatársam. "Miért ez, miért az..." "Biztos csak számítógépezel otthon." "Miért nem mész el piálni?"

És, ha játszok akkor mi van? Neki aztán nem teljesen tökmindegy? Ha én ezt érzem jónak akkor hadd csináljam.

Szóval mondhatjuk, hogy bejövős, ha más nem legalább van egy közös pont :D

2016. jún. 18. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!