Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha engem egyik se izgat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha engem egyik se izgat?

Figyelt kérdés

Se a mellfogdosás vagy nyalás, se az, ha hozzámnyomja a szerszámot.. Odalent is csak akkor izgat, ha éppen kívánom a dolgot.. Van még így valaki, vagy én vagyok defektes?

Nem kérek privátokat, nem azért írtam ki!

2016. jún. 18. 13:43
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és lány vagyok
2016. jún. 18. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy defektes .

A nők nem egyformák,van kinek kisebb van kinek nagyobb az étvágya.

Vagy még nem találtad meg azt a partnert aki rendes szenvedélyt vágyat tüzet ébreszt benned :)

2016. jún. 18. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
normális vagy sem, te ilyen vagy. Nem kell foglalkozni a többivel :)
2016. jún. 18. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:

csak már engem is zavar, párom is szóvá tette, hogy mivel tudna felizgatni. És nem tudtam rá válaszolni. Őt szeretem, kívánom, de hogy mi izgatna fel.. Mondjuk olyan nagy tapasztalatom sincs még, ő a 3. barátom.

Vagy csak annyi lenne, hogy jóval kisebb az étvágyam?

2016. jún. 18. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Prud vagy.
2016. jún. 18. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismertem egy csajt nem volt vele semmi, ő is ezt mondta detto, hogy a mellfogdosásnál nem érez semmit se, tehát biztos nem egyedülálló.
2016. jún. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!