Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivették a mandulám, könnyebb lesz így az orális szex? Mi változik? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalat? Óriásiak voltak a manduláim nem begyulladt állapotában is. Könnyebb lesz ezután mondjuk a mélytorok technika?2016. jún. 18. 13:36
1/6 anonim válasza:
Nekem három évesen kivették és öklendezem ha mélyre megy :)
Nincs összefüggés :)
2/6 anonim válasza:
Mond azt hogy ez egy troll kérdés. :D
3/6 anonim válasza:
Persze, én mióta kivették le tudom engedni mélytorok közben a mandulám helyére, korábban mindig beleakadt.
4/6 anonim válasza:
Hogyne, benyeled a 20 centit is.
Most te komolyan azt hiszed, hogy van bármi összefüggés a mandula meg a szopás között? Istenem. Ne, inkább ne szexelj. 23N
5/6 A kérdező kommentje:
Már nem azért de hogy ne lenne összefüggés? :D A pénisz torokra megy a torokmandula meg nem a gyomromban van. Egy szerv ami korábban ott volt nincs ott. Biztosan érezni fogok valami változást.
2016. jún. 18. 16:08
6/6 anonim válasza:
De garat reflex ugyanúgy megmarad.
Ha eddig öklendeztél most is fogsz, ha nem akkor mg ugyanúgy lemegy oda a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!