Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyalt ki pont most?
Ez így elég nevetségesen hangzik, de vele vesztettem el a szüzességem, mindig kézzel dolgozott, én sem kértem soha,hogy használja a nyelvét. De ma amikor kényeztettem egyszer csak befordított 69-be és csinálta, először csak megkóstolta, de aztán folytatta rendesen, de ujjal is. Ez miért? Nem akartam utána "elrontani" a pillanatot kérdésekkel, de következő alkalommal megérdeklődöm. De szerintetek ennek van valami mögöttes lelki tartalma?
(2 hónap után történt ez)
Kár azon gondolkodni miért tette és miért most. Most épp így alakult. Ez jutott épp eszébe, és mivel úgy látta te is élvezed, így aztán végigcsinálta.
A szex az egy ilyen játék. Amíg mindketten élvezitek azt amit a másik csinál, addig biztosan nincsennek gondok, kérdezni meg kár, hogy mit miért és miért akkor. Egyébként pedig ha nem élvezted volna biztosan észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!