Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazas óta (nyalt is ), viszket a hüvelyem bejáratánál?
Miért?
Tiszta volt a keze mert előtte megmosta....de ez fenn áll már két hete kb, és hiába a baktériumölő tabletta....kammilázás..gomba nem lehet mert az nem lehet, nem tudom mi a franc ez
Pedig lehet gomba. Miért ne lehetne?
Előfordul, hogy a hüvelyből a csiklóra kerülnek a kórokozók, és mivel más a kinti és benti kémhatás, ott elszaporodik és problémát okoz az, ami belül nem. Nekem is volt már ilyen. (Gomba volt, Canesten hatott.)
érdekes h régebben , jo az januarba volt mondjuk, 27 en megint megyek nőgyógyra idopontom van
na januarban voltam std vizsgalaton illetve gombat is neztek, akkor is volt ugyanez a problemam, és negativ lett minden eredmenyem
akkor sem derült ki mi ez a f****sz viszketes
pedig olyan igenyes vagyok
Lehet pont a túlzott igényesség miatt van ez.
Vagy ujjazásnál felsértette, és azért viszket mert gyógyul, de ha szűz vagy lehet azért, mert idegen "anyag" volt hirtelen, és így reagált.
Én például egy partneremtől candidát kaptam el egyszer, és mivel én hordozója vagyok már, bármikor kijöhet rajtam, ha túl sok cukrot eszek, vagy stresszhelyzetben vagyok.
nem vagyok szűz
de elegge zsibog, meg olyan mintha kivulrol maszkalna rajta valami, komolyan...pedig nincs semmi rajta, en nem ertem mi ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!