Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a párom 16 centije túl sok nekem? Ha fürge menetben tövig nyomkodja, fáj.
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 20:38
1/5 anonim válasza:
Lehet.Nekem is olyan körül van és volt màr rà példa.óvatosabban kell.
4/5 anonim válasza:
Javaslom, hogy ne "fürge menet"-tel indítsatok, hanem lassabb, gyengédebb mozdulatokkal, te pedig közben próbálj lazítani. Ettől a hüvely megnyúlik, te is ellazulsz, és akkor már nem fog fájni, mehet a "fürge menet" is.
Nálam legalábbis így van.
5/5 anonim válasza:
párom 13 centije néha nekem is fáj. Nem kell, h vaduljunk, elég ha hirtelen nyomja be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!