Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt mondta azt szereti ha fájna nekem mikor dug és a fájdalomtól nyőgjek, ez normális?
Figyelt kérdés
Azt mondta az izgatja ha belémteszi és én a fájdalomtól nyőgök.2016. jún. 17. 12:21
11/25 anonim válasza:
Pl mert az enyémnek elég nagy van, és ritkábban tudunk találkozni, és nekem szokott fájni... persze felizgat előtte meg kívánom, de az első "nyomás", vagy h mondjam, az szokott picit fájni..
12/25 anonim válasza:
Hagyd el,mert ez egy beteg állat,s lexarja hogy neked jó e vagy sem.
Ergo egyoldalu és önző aminek te nem látod a hasznát.
13/25 anonim válasza:
#11 szerintem akkor sem normális ha fáj :(
14/25 anonim válasza:
De nem tudom ezt most leírni, nem úgy fáj, hogy beleszakadok, hanem kicsit feszít az elején... Ami kellemes is picit. De lehet velem van a baj :)
16/25 anonim válasza:
Egy nőnek nem fájdalmat kell okozni hanem gyönyört , nem normális a pasid
17/25 anonim válasza:
#14: Ha jól sejtem te nem arra a fájdalomra gondolsz mint a kérdező :)
18/25 anonim válasza:
Nem, ez nem normális. Hagyd ott...
19/25 anonim válasza:
Azt senki nem kérdezte meg, hogy te vágysz e arra a fájdalomra vagy sem, talán ez az alap kérdés.
20/25 anonim válasza:
Igen, szerintem sem egyre gondolunk... ezesetben tényleg egy bunkó a pasi.. szárazon szexelni? Neki abban mi a jó? Akkor neki sem csúszik úgy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!