Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, aki nem szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, aki nem szeret puncit nyalni, miért nem?

Figyelt kérdés

Kérem csak azok írjanak akik kevésbé, vagy egyáltalán nem szeretnek puncit nyalni, kíváncsi vagyok az okokra, indokokra !

Köszi !

2016. jún. 16. 09:59
1 2
 11/12 anonim válasza:

Imádom az orális játékokat, oda-vissza! Én nagyon szeretem nyalni a barátnőmet és ha minden igaz jól is esik neki.

Természetesen a higiénia itt is, mint az élet többi pontján fontos!

2016. jún. 26. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Volt párom sem szeretett, mert az exfeleségének sokszor volt gombás fertőzése és ettől undorodott. De szerintem homi vonás is volt benne bőven, szóval szerintem mindig gyanús, ha férfi nem szeret puncit nyalni, érdemes elgondolkodni rajta.
2017. márc. 17. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!