Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a pasim farka nem áll fel mikor meztelenre vetkőzök?
Figyelt kérdés
Volt hogy szexre került volna a sor, már nem volt rajtam ruha, de a farka nem állt, lankadtan lógott. Utána persze a "veréstől" állt már. De nem értem. Normális ez? 22 éves, nem is öreg. És azt mondja szeret.2016. jún. 15. 18:01
11/21 anonim válasza:
szerintem meg kevés az, hogy ledobod a ruháidat, és megjelensz.
Az a baj, hogy elvárod tőle, hogy amikor ő kezdeményezik, felizgasson, és időt fordítson rád, neked is ezt kell tenned.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem olyan tapasztalt, én vagyok neki az első. Meg nem is lát sokszor meztelenül, heti 1-2x szoktuk csinálni és csak akkor lát.
2016. jún. 15. 18:37
13/21 anonim válasza:
Gondolod, hogy egy női aktokat felsorakoztató képtárban minden palinak áll a cerkája (és a kijárat előtt spermabank működik) ?
14/21 A kérdező kommentje:
Nem :) de én a barátnője vagyok..
Meg amúg is sztem ő elég fiatal ahhoz h ne álljon, meg volt előtte kb. egy fél perccel csók, simogatás meg ez az.. tudta h mi van azt akkor sem áll mikor már meztelen voltam.
2016. jún. 15. 18:47
15/21 anonim válasza:
"Nem olyan tapasztalt, én vagyok neki az első." Na látod, ez a kulcsmondat. Biztosan parázik, hogy megfeleljen neked - ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy ne álljon fel rögtön. Teljesen normális dolog, most visszaemlékezve én is küszködtem anno ilyesmivel, aztán idővel elmúlik a para és megy mint a karikacsapás.
F36
16/21 anonim válasza:
Azért a stressz ,,csodákra" képes.
17/21 anonim válasza:
Elötte fél perc? Hűha! Ne vidd túlzásba! Ettől még egy villanyoszlop is feláll!
18/21 A kérdező kommentje:
Pedig de :/
2016. jún. 15. 19:22
19/21 anonim válasza:
Izgatni kell egy pasit ahhoz, hogy felálljon neki. Nem mindig elég, ha csak levetkőzöl.
20/21 anonim válasza:
Egy 20 akárhány éves srácot aki már nem szűz nem igazán tud azonnal feltüzelni egy meztelen nő látványa. Bármi tapi vagy egyéb dolognélkül megse mozdul. Ez nem egy kapcsoló 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!