Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi, miért piszkálódik ezzel?
Figyelt kérdés
Folyton ilyen szexuális jellegű dolgokról beszél. Hogy kìvánom e már meg ilyenek. Ő szerintem nem akar semmit,mert nős. De mégis ,akkor miért piszkál?2016. jún. 15. 10:13
1/3 anonim válasza:
mert ő bizony szívesen kufizna veled, minimum fantázia szinten már izgatja a dolog. A reakciódra vár, ha rajta lennél, akkor bizony nem lenne probléma számára, hogy asszonnyal rendelkezik.
2/3 anonim válasza:
Akar az... Mert ő a silányabbik fajtából való, és nem érdekli, h ott a felesége. Ha szabad utat adnál neki, tutira nem érdekelné, h nős. Friss húsra vágyik. Ha valóban nem akarna semmit, akkor nem forszírozná a szexuális jellegű témákat, nem tenne ilyen utalásokat!
3/3 anonim válasza:
Hah, volt egy pont ugyanilyenben részem, kb 20 éves lehettem, annyi különbséggel hogy marha nagy szám volt mindig és egy hasonló kérdésére tök határozottan rávágtam, hogy igen persze, de csak ha most azonnal.
Kikerekedett a szeme, és utána bazira szégyellte magát, soha többet semmilyen megjegyzést nem tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!