Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte csak gáz vagy 10évvel idősebb pasik hajtanak rám, akkor én is gáz vagyok? : D Rátok kik hajtanak? : D
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 17:19
1/7 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem a NAV, a TEK meg egyéb szervek hajtanak rád.. :)
2/7 anonim válasza:
:D
Én nem tartom magam gáznak, sőt azokat sem, akik rám hajtanak. Próbálkozni szabad...
Volt már olyan is, hogy 20 évvel idősebb pasi hajtott rám.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy idősebbnek nézel ki a korodnál? Attól is függ mennyivel idősebbek próbálkoznak nálad. Ha bejönnek egyébként akkor ne zavarjon. Ha igen, akkor keress veled egykorú neked tetsző pasit és flörtölj vele. 36F
4/7 anonim válasza:
Szerintem egy 16 éves nőn is hasonló lyukak találhatóak, mint egy 26 vagy 36 évesen, max ezen utóbbiaknak már egy kicsit több kellene, mint hazug szavak és egy dugás, de az élet nem habostorta! :-)
Jaaa ezzel nem a férfiakat becsméreltem, NEM azt akartam kifejezni, hogy egy férfinek tökmindegy csak lyuk legyen rajta... :-) ...ugyanis hiába keresne egy lyuknál többet, sajna úgysem fog találni! :-)
5/7 anonim válasza:
Nem vagy gáz, nekem is az idősebb korosztály jön be.
6/7 anonim válasza:
nem gáz, én is szeretem a nálam fiatalabb csajokat ;)
7/7 anonim válasza:
Nem azért, mert idősebbnek nézel ki, hanem mert könnyen teremtesz kapcsolatot minden korosztállyal.
Rám legalábbis ezért nyomul sok idősebb férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!