Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek már volt olyan, hogy a lány kérdezte meg először, hogy szóba jöhet-e az anál?
Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 23:31
1/10 anonim válasza:
Nem! És hiába is kérdezné! Nem szeretem, még filmen sem nézem.
2/10 anonim válasza:
Volt.
És én vagyok a lány.
Azóta is rendszeresen csináljuk popsiba.
19L
3/10 anonim válasza:
Második kapcsolatnál csak betettem.
N,
4/10 anonim válasza:
Egy lány ismerősöm valamiért bolondul a dologért. Ott ő kérte meg a párját
5/10 anonim válasza:
Én volt hogy felajánlottam és elutasitott :( 17\l
6/10 anonim válasza:
az elso baratnom kerte miutan azt almodta hogy zgy csinaltuk :) aztan mindig volt. sajnos mar vagy 6-7 eve ennek azota se hagyta senki nem hogy meg o kerje. pedig nyalni is szerettem :( f26
7/10 anonim válasza:
Igen, egy alkalmi (többszöri alkalmi) kapcsolatban, én nem is gondoltam rá, addig nem is próbáltam. Érdekes volt, de nem volt akkora meghatározó élmény, hogy análra váltsak punci helyett.
8/10 anonim válasza:
Hát, nem konkrétan kérdezte, de rávezetett, h jó lenne csinálni. Én meg bele mentem a kedvéért. Nem rossz dolog, de magamtól biztos nem kértem volna ilyet!
9/10 anonim válasza:
Nálunk is én (nő) hoztam fel először...akkor a párom elutasította. Mostanra viszont mindketten őrülten izgató és élvezetes dolognak tartjuk.
10/10 anonim válasza:
Igen, nalunk en voltam az a lany :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!