Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ez taszító lenne ismerkedésnél?
Elég fura kérdés, de na...
Szóval most van kialakulóban valami egy pasival, illetve lehet mégsem, mert elég gázos a helyzet. A lényeg, hogy van egy meleg haverom. Olyan a kapcsolatunk, hogy aki nem ismer minket, az azt hiszi, hogy együtt vagyunk. (Oké, nem smárolunk, meg ilyenek, de mégis) Nagyon nagyon jó a kapcsolatunk, rengeteg időt töltünk együtt, én ezt általában dokumentálom is, közösségi oldalakon is sok közös képünk van, meg ilyenek. És egyébként baromi jó pasi, ez már szúrta pl. a volt barátom szemét is, de nem akadt fent ennyire a témán. Ez az új srác viszont...látott rólunk egy képet, és már kérdezősködött, hogy ki ez. Mondtam hogy haver,meleg,no para, de hogy miért alszol vele? Miért fogod a kezét? Tuti nem meleg, mert jól néz ki (?!?) és amúgy mióta ez volt, ritkábban keres, fura a viselkedése, stb.
Létezik, hogy ez visszatartja? Vagy én reagálom túl?
18/L
Utolso nem vagy normalis miert lenne apolatlan? Jesszus alathoz hasonlitod? Heteroknal sokkal tobb alat van mint melegnel!! Nagyon sok meleg normalisabb egy heteronal! Egy ideig en is igy velekedtem eoluk de azota megvaltozott a velemenyem mert megismertem joparat kozuluk.
Kerdezo nalam az a vele alvos picit fura... Nem azert mert meleggel alszol hanem mert nekem az jonne le hogy erzel valamit iranta baratsagot meghaladva! Az biztos hogy figyelnek rad! Nem ot figyelnem mert meleg hanem teged nehogy tobbet erezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!