Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
1 honapja veget ert a 2 eves kapcsolatom, es most van egy pasi akivel sokat talalkozok, de nem akarok tole semmit csak max szexet, es azt is csak azert mert mar nem birom ki szex nelkul. Hivjam at szexelni vagy keressek mas valakit? Az a baj nem az estem a pasi nagyon bizonytalan vagyok mert jo fej srac es o kapcsolatot akar.

2016. jún. 13. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd mert nem fogod tudni levakarni.
2016. jún. 13. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
mondmeg csak szex ha nem megy bele keress mást ilyen egyszerü ne verd át hogy kamu kapcsolatot csinálsz a szexért aztán szakítasz
2016. jún. 13. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Pusztán a szex kedvéért ne zavard össze!
2016. jún. 13. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
szeretnek kapcsolatot csak nem vele, de kapcsolatom kitudja mikorra lesz es szex nelkul meg nem birom
2016. jún. 13. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert te nem bírod ki szex nélkül, még nem kell fájdalmat okozni másnak. Szerintem az sem megoldás, ha közlöd vele, hogy csak szexre kell, kapcsolatra pedig már nem. Valószínűleg bele fog menni, mert reménykedik, de nem tudja majd kihagyni belőle az érzelmeket és ugyanúgy az lesz a vége, hogy fájdalmat okozol neki. Nem tudom ért-e már téged igazi csalódás, szerelmi bánat, de, ha átélted, akkor ne akard, hogy ő is átélje.
2016. jún. 13. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
De hogy nem bírod ki szex nélkül? Még hogy a pasik primitív ösztönlények! :D
2016. jún. 13. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
mert 2 éven át majdnem mindennap volt szex, utána csökkent heti 4-re, és a maszti nem ugyan az.. így szexfüggő lettem.
2016. jún. 13. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen feladatra legjobb, ha egy idegent keresel, akit utána soha többé nem látsz.
2016. jún. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!