Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy nem merev állapotban 2 cm icipici farkam van?
Ez akkor lehet ciki ha a lány igy lát meg vagy a haverok.. mert akkor megy majd a nevetés a kicsi fütyid miatt.
És gondolom mereven se nőhet sokkal nagyobbra tehát mindenhogy kicsi:/ valahogy kompenzáld ezt hogy a lány ne meneküljön el mikor meglátja kis pénisszel nem lehet dugni
Hát nem nagy, akkora mint az enyém. Volt olyan nö akinek kevés volt, de ez ilyen helyzet. Az kompenzál h nagyon izmos vagyok. Igy a lányok rámizgulnak, ami utánn már a 13 centis farkam nem nagyon zavarja őket.
Egyébként haverjaim nagy része azzal dicsekszik, h 17 meg 21 centis farkuk van, szoval, valo igaz azokhoz képest pici. Viszont van olyan. Haver is aki bevallotta h 10 es az övé. Deee hozzáteszem , tudom én is ugy mérni h 15 legyen és az a gyanúm az emberek nagy része, ugy méri a sajátját, h a farka tövéhez nyomja a vonalzót. Szoval döntsétek el h megéri e itt dicsekedni a 15- 16 centissel, ha valojában nincs is akkora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!