Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztozna rajtam a párom?! Normális dolog ez?
Sziasztok!
6 éves kapcsolatban élek. A barátom fél éve kitalálta, hogy szeretné hármasban, egy másik pasival. Elente még csak havi 1x,2x mondogatta, azt hittem, hogy csak kíváncsi a reakciómra, mondtam neki, hogy nekem ez nem férne bele, csak őt akarom, nem akarok mást. Felhoztam neki - csak kíváncsiságból-, hogy mit szólna inkább egy plusz nőhöz, ezt elutasította, mondva, hogy ő azt akarja látni, miközben ő kényeztet egy másik pasi is élvez engem... Miután világosan kijelentettem, hogy erről szó sem lehet, egy időre abbahagyta, egy hónapja azonban újra fel-felhozza a témát, egyre többször mondja szex közben, mielőtt elélvez. Rájöttem, hogy tényleg komolyan gondolja. Normális, hogy ennyire izgatja ez a téma? Miért osztozna bárki is a barátnőjén egy másik pasival? Van más is aki élvezi ezt? Hiába mondom neki, hogy biztos nem is izgatná, sőt lelombozná, ha élőben történne ez és nem csak a gondolataiban játszana a gondolattal, de nem tudom lebeszélni róla. Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérem írjon, mert nem tudom mit gondoljak.
L/28
Kedves kérdező!
Nem éppen mai a kérdésed, de kíváncsi lennék mi lett a vége.
Sziasztok! A kapcsolatnak a kérdés kiírásától számítva egy évvel később vége lett. Megcsalt egy idősebb, kétgyermekes nővel, aki gondolom a férje jelenlétében megadta neki amire vágyik.
Ha lehetne visszamenni ezt a kérdést sem tettem volna fel inkább, hanem az első ilyen jellegű kérdésére kidobtam volna az illetőt.
Nem szabadott volna időt pazarolnom rá. Nem szeretett és nem is tisztelt, mint nőt. Mostmár örülök, hogy vége! :)
Kedves Kérdező!
Köszönjük szépen, hogy utólag elmesélted, mi lett veletek a későbbiekben és hogy te hogyan élted meg a történteket_!
Ritkaság az ilyen visszajelzés...
11-es vàlaszolo.Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.Mi is voltunk.Csak nálunk a párom hozta fel.Nehezen de belementem.14 éve együtt élő pár vagyunk.
Nálunk nagyon erős lett a kapcsolatunk.
37/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!