Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez a szokás a közösségi oldalakon?
Van egy lány, akinek mondjuk Facebookon van rengeteg profilképe, körülbelül 50, és kivétel nélkül az összesen a barátjával csókolózik. Nem átölelik egymást és úgy mosolyognak, nem összevágott kép, nem egy egyszerű arckép a lányról, hanem MINDEGYIKEN egytől egyig CSÓKOLÓZIK a barátjával.
Ugyanez a borítóképein is. A csókolózós képeken kívül nincs más az illető idővonalán. Tehát ha rámész, azt látod, hogy a profilképén és a borítóképén is éppen megeszik egymás arcát a barátjával.
Nem arra kérdezek rá, hogy miért pózol a párjával, hiszen szeretik egymást, had tegyék. Na de miért kell csókolózni? Erre ki kíváncsi? Miért nem tesz fel magáról egy rendes arcképet vagy csak simán olyat, amin a párjával van?
Annyira nem tudom megérteni, hogy ez mégis mire jó az embereknek, szerintetek miért csinálják? Miért nem lehet az ilyen meghagyni privát dolognak?
Sajnos én se tudom. Én elég visszafogott vagyok ilyen téren, de a barátom akart ilyen képet, és mondom oké, de nem "esszük meg egymás arcát" rajta :D inkább csak egy puszi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!