Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első szex, kivel és hogyan?
Szeretném itt kérni fiúk és lányok válaszát egyaránt!
Fiúknak milyen volt az első? Biztos van egy pár, aki emlékszik milyen a legeslegelső behatolás a lányba. Az milyen volt? Ha fájt is, melyik része fájt a faroknak?
Lányok, nálatok milyen volt? Közületek is biztos van egy pár, aki emlékszik a legeslegelső behatolására, mikor még nem járt életébe soha farok benne. Az milyen volt? Vérzés, fájdalom volt?
Hát a szex vége milyen volt fiúk, lányok?
Még azt is szeretném kérdezni, hogy milyen szituációban volt az első? Eldugott hely, otthon, barátnál / barátnőnél? És kivel? Osztálytárssal, sima baráttal, fiúval akit szeretsz is, stb.. ?
Igen, ezekből leszűrhettétek, hogy szűz vagyok még. :)
Én lány vagyok és nekem nagyon fájt az első.Na gondoltam is magamban,hogy ha ilyen a szex akkor itt nagy gondok lesznek,mert minden volt csak élvezet nem .:)
Véreztem is,feszített is...Ma már nagyon jó a szex illetve jó lenne ha volna barátom.:D
Így kénytelen vagyok saját magammal szexelni.:):-P
Volt menyasszonyommal úgy történt, hogy őt a hosszas
kényeztetés ellenére sehogyan sem lehetett rávenni, hogy ne ugrásra készen
feküdjön a hátán, és amikor az óvatos behatolási kísérletek után végül is
benne voltam, ő egy pici fájdalmat érzékelve azonnal kirúgta magát alólam. A kis
vérzés kevesebb volt, mint amennyi menstruáció végén lenni szokott.
Csak hónapokkal később olvastam, hogy az orvosi és tanácsadó könyvekben is
lényegében így ajánlják, csak finomabb szétválással. Két héttel az első után volt
a folytatás, több menettel és a végén már ő is átélt egy orgazmust.
Nekem mindegyik alkalommal sikerült, a legelsőnél is, az azonnali szétválás pillanatában.
Eleinte mindig nálam, a szülői házban jöttünk össze, sok hónapos együttjárás után.
A témáról többet lehet olvasni, ha Szexualitás kategória keresőjébe írjuk: tapasztaltak szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!