Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthetett?
Nem régen, az egyik este egy ismerősömnél voltunk. Nem ismerem túlságosan, mindig látom itt-ott, de valahogy sose beszéltünk. Talán nagyon régen. Viszont tegnal egy kis alkoholos ital után, eléggé megeredt a nyelvünk, és dumáltunk. Nem csak ketten, többen is voltunk. De jól elvoltunk! Majd alvásta került a sor. Öten aludtunk együtt, egy ágyban. Ő aludt a legszélén, én pedig mellette. Összebújtunk, egy takarónk volt, közel volt. Majd azt éreztem, hogy a keze a mellemnél van, azt hittem, hogy a helyhiány miatt, nem tudta máshova tenni, de elkezdett simogatni, máshova is nyúlkált, nem értettem miért teszi, most sem értem! Már bőven nem voltunk becsiccsentve. Majd lassan elkezdett ujjazni, közben megcsókolt és nagyon élveztem, de nem értettem, hogy miért teszi.
Mikor felkeltünk néha odajött megsimogatott, átkarolt.
Szerintetek mit jelentett a részéről? Miért tette? Keressem fel?
Előre is köszönöm! 1 évvel idősebb, mint én. Tehát 18/L és 19/F
Miért tette volna?
Bejösz neki, és dugni akart.
De te meg elég könnyenkapható nőcske lehetsz ha hagytad magad ujjazgatni első este. gondolom több is lett volna belőle ha nem lettetek volna egyrakáson.
Akkor már ketten vagyunk...
Igaz én azt nem értem, hogy az ennyire hülye emberek, hogy tudnak életben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!