Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy véletlenül vagy szándékosan villantottatok, pl bugyit, cicit?
Figyelt kérdés
légyszi írjátok le, hogyan történt az eset2016. jún. 11. 10:05
1/13 anonim válasza:
Én herét.. Öltözőben vettem át a nadrágom és magasra emeltem a lábám és lenge alsó volt rajtam aznap :O..
2/13 anonim válasza:
Véletlenül már többször előfordult, szándékosan még sosem!
Nyáron röplabdáztunk a strandon és ahogy ugrottam/nyúltam a labdáért lecsúszott a fürdőruha felsőm.
stb, stb...
(most nem írom le az összeset, hogy otthon a gép előtt ezen fantáziálgass...:D)
3/13 anonim válasza:
Nem. Ezeket valahogy sikerult eddig elkerulnom.
4/13 anonim válasza:
Fejest ugrottam a medencébe, aztán átúszta a másik végébe, mikor kijöttem a túloldalon a vízből, már nem volt meg a bikinifelsőm. :D
18L
5/13 anonim válasza:
1x a Balatonon mikor sétáltunk a nyaralóba vissza bnőmmel akkor egy elég forgalmas úton "lerántottam" asszonynak a fürdőruháját a fenekénél. Szerencsére nem lett sértődés, egy 50 év körüli bácsika látta pont de hatalmas vigyorral röhögött az autójában (vezetett) :D
6/13 anonim válasza:
Bikiniben óriás csúszdán csúsztam le, a bikinim még a csúszdán elmaradt. Beletelt egy időbe amíg vissza kaptam...
8/13 anonim válasza:
egyszer véletlenül csúszdáztam es lerepült a felsőm
9/13 anonim válasza:
szél felfújta a szoknyám és pár srác meglátta a bugyit
illetve amikor picit felcsúszott az egyberuha ülés közben és amikor letettem a lábamat villant a bugyi
10/13 anonim válasza:
Regebben (egyedul lany az osztalyban) a fiukkal kellett oltoznom egy oltozobe es tesiora utan sikeresen felakadtam az ajtofelfan levo szogbe es eltort a melltartomnak az a pantos rogzitos genyoja es igy kibuggyant ahogy vettem le a polom...xd na szoval szogek forever xd😂😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!