Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult már, hogy véletlenü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy véletlenül vagy szándékosan villantottatok, pl bugyit, cicit?

Figyelt kérdés
légyszi írjátok le, hogyan történt az eset
2016. jún. 11. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Én herét.. Öltözőben vettem át a nadrágom és magasra emeltem a lábám és lenge alsó volt rajtam aznap :O..
2016. jún. 11. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül már többször előfordult, szándékosan még sosem!

Nyáron röplabdáztunk a strandon és ahogy ugrottam/nyúltam a labdáért lecsúszott a fürdőruha felsőm.

stb, stb...

(most nem írom le az összeset, hogy otthon a gép előtt ezen fantáziálgass...:D)

2016. jún. 11. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezeket valahogy sikerult eddig elkerulnom.
2016. jún. 11. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Fejest ugrottam a medencébe, aztán átúszta a másik végébe, mikor kijöttem a túloldalon a vízből, már nem volt meg a bikinifelsőm. :D

18L

2016. jún. 11. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1x a Balatonon mikor sétáltunk a nyaralóba vissza bnőmmel akkor egy elég forgalmas úton "lerántottam" asszonynak a fürdőruháját a fenekénél. Szerencsére nem lett sértődés, egy 50 év körüli bácsika látta pont de hatalmas vigyorral röhögött az autójában (vezetett) :D
2016. jún. 11. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Bikiniben óriás csúszdán csúsztam le, a bikinim még a csúszdán elmaradt. Beletelt egy időbe amíg vissza kaptam...
2016. jún. 12. 10:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem semmi sztorik xD
2016. jún. 25. 08:49
 8/13 anonim ***** válasza:
egyszer véletlenül csúszdáztam es lerepült a felsőm
2016. júl. 9. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:

szél felfújta a szoknyám és pár srác meglátta a bugyit

illetve amikor picit felcsúszott az egyberuha ülés közben és amikor letettem a lábamat villant a bugyi

2016. dec. 8. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Regebben (egyedul lany az osztalyban) a fiukkal kellett oltoznom egy oltozobe es tesiora utan sikeresen felakadtam az ajtofelfan levo szogbe es eltort a melltartomnak az a pantos rogzitos genyoja es igy kibuggyant ahogy vettem le a polom...xd na szoval szogek forever xd😂😍
2016. dec. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!