Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rég nem látott lánnyal hogyan vegyem fel a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Két éve beszéltünk utoljára egymással. Nagyon egymásra voltunk hangolódva, csók is elcsattant, de végül visszakoztam, mert nem akartam "húzni" őt egy távkapcsolattal..... Időközben letörölt az ismerősei közül facebookon, tényleg nem kerestük egymást többé.
Most diplomáztam, lett állásom is Pesten, szeretném felvenni vele újra a kapcsolatot, de nem tudom, hogyan, azt sem tudom, hogy épp van-e valakije.
Igazán meg szeretném próbálni vele megint, mit csináljak, hogy írjak rá? Vagy csak egyszerűen jelöljem be kíváncsiságból, hogy visszaigazol-e?
2016. jún. 10. 23:10
1/2 anonim válasza:
Legyél random, más nem számít. :D
2/2 anonim válasza:
Az első lépés az lenne, hogy bejelölöd. Már ha nem tudod valamilyen más elérhetőségét. Aztán írj neki valamit, ami belülről jön, amit szeretnél. Érdeklődj felőle, stb. Ennél jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!