Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek ha megjött,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ha megjött, akkor addig nincs semmi az ágyban? 19/L

Figyelt kérdés
ez az első komolyabb kapcsolatom

2016. jún. 10. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

mi csináltuk úgy is, csak leraktunk egy törcsit magunk alá.

20N

2016. jún. 10. 21:52
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
52%

Férfiként írok...

Dehogyisnincs.

26/F

2016. jún. 10. 21:53
 3/11 anonim válasza:
84%
de van én akkor jobban kívánom a sexet
2016. jún. 10. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Mivel nekem ilyenkor rettentően görcsöl a hasam,hasmenésem van és még néha hányok is,így értelemszerűen nincs.

Akinek ez nem okoz gondot az meg érzés szerint csinálja úgy ahogy akarja.

De ne az alapján akarj dönteni,hogy más mit csinál,hanem az alapján ahogy neked jó.

2016. jún. 10. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
OOHH de hogy nem torolkozo kerdese az egesz > es szabad a gazda mert bemehet siman ingyen most > remek jooooo
2016. jún. 10. 21:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokra, vélemlényekre vagyok kívácsi. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. jún. 10. 22:00
 7/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én azokon a napokon szoktam inkább amikor már nem olyan erős a vérzés. Egy törcsi a takaróra, aztán mehet a buli.

De ha nagyon kívánós vagyok, és erősen vérzek, akkor csak a páromnak teszek a kedvére.

2016. jún. 10. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyankor annyi van, hogy én elégítem ki a barátomat, de más nincs, mert én undorodom a menstruációs vér látványától, különösen a szagától, így nem tudnék ellazulni.

18L

2016. jún. 10. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
45%
Reszunkrol kizart az egyuttlet mert a menstruaciom alatt es elotte minimum egy nappal agyba kenyszerulok, gorcsolok, sokszor hasmenesem is van, kajat nem kivanok inni csak vizet ami altalaban feloran belul visszajon, gyogyszer nem segit, ilyenkor napokon keresztul injekciot kapok. A baratom ezt tudja es megerti :) inkabb lepihem mellem magahoz huz atolel es hozzabujva probalok elaludni.
2016. jún. 10. 22:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsére többnyire nincs olyan problémám, hogy görcsölök vagy nem bírom a vért és a páromat sem zavarja, hogy véres. Szóval nálunk így is megy a szex, legfeljebb egy törülközőt teszünk magunk alá (bár néha még az is elmarad..) Ha már nem vérzek olyan nagyon, akkor még az orális szex is oké részéről (is).

De persze mindez csak kettőtöktől függ, hogy ti hogyan álltok hozzá az ilyen dolgokhoz, titeket zavar-e, képesek vagytok-e így is ellazulni és élvezni.

2016. jún. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!