Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
András68 kérdése:
Lányok! A fehér bré vagy a csoki bré a jobb?
Figyelt kérdés
k2016. jún. 10. 16:39
11/22 anonim válasza:
Nálam csak fehér jöhet szoba, és semmi elöitélet, egyszerűn csak a fehér férfiak vonzanak.
12/22 anonim válasza:
10# Jaja es mondja ezt az aki azsiai nokre hokizik.
13/22 anonim válasza:
Ez egy idióta kérdés elég erősen.
14/22 October15 válasza:
12.: Honnan tudod, hogy ázsiai nőkre hokizik? Nézed közbe v mifsz?:D
Mondjuk a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.. meg arról is lehetne beszélgetni, hogy melyik hordoz több értéket. Esetleg arról, hogy az Európában lévő ázsiaiak vagy feketék társadalmi hasznossága-e a magasabb.. [egyáltalán van-e nekik.. :P]
16/22 anonim válasza:
"Erika Berger nevű felhasználó válasza:
Alapjaraton a feher, de nem vetem meg a feketet sem."
OFF
Na ennyit rólad... A politika kategóriában meg mekkora fajvédőnek adod el magad. Te akarsz európai fehér egységet? Röhej.
Bocs az offért!
17/22 anonim válasza:
16# Na vegre megtudtam a felhasznaloneved. Nem te vagy az aki 42 eves letere a tini kategoria kiralya? Azt hitted nem jovok ra?
Bocs az OFFert
18/22 anonim válasza:
A fehér tetszik :D
Nem vonz a sötét bőr sehol.
19/22 anonim válasza:
Na és hogy sikerült rájönni, leápoltad az admint mi? Hát sajnos még így is átqrt téged, feleennyi idős vagyok. Te viszont nem ugyanaz a személy vagy egészen véletlenül, aki nemrég még "Veszteségek Úrnője" néven irkálta a fórumra az agymenéseit? :D
20/22 anonim válasza:
Undorító a fekete is meg a sárga is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!