Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolaton belül rendben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolaton belül rendben van, ha akkor kezdünk szexet a párunkkal, miközben alszik?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a párodtól függ. Én ébredtem már arra, hogy a barátom puszilgat, vagy ott simogat, esetleg már be is tette, de kellemes meglepetésként ért. Viszont vannak olyanok, akik emiatt mérgesek lesznek, felháborodnak.
2016. jún. 10. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem belefér.

Egyszer ébredés után mondtam a csajomnak, hogy majdnem elkezdtem nyalni, hogy felébresszem. Erre azt mondta, hogy bármikor kelthetem így. De ismerem: nagyon morcos mikor hétvégén, a szabadnapján felkeltik szerintem még félálomba fejbe rúgna, ha elkezdenék arra nyalakodni...:)

2016. jún. 10. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A párom rendszeresen szop vagy kiveri vagy ráüll éjszaka, kérdezte hogy nem zavar e, mondtam neki hogy azt csinálhat ami jólesik neki. én csak arra ébredek hogy elévezek.:)
2016. jún. 10. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem az. Puszilgatni elkezdheted, meg hozzáérhetsz, attól felébred és utána ha beleegyezik akkor rendben van természetesen. De csak úgy alvás közben berakni neki ugyanúgy megerőszakolásnak számít, mivel nem egyezett bele a fél. Persze utólag beleegyezhet, de ha nem így teszi akkor az szexuális zaklatás. Attól még mert együtt vagytok az nem jogosít fel arra, hogy akkor dugd meg amikro csak akarod kérdés nélkül.
2016. jún. 10. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es: Nő vagyok.
2016. jún. 10. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, a párod szexel veled éjszaka vagy te a pároddal?
2016. jún. 10. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:

"És akkor arra keltem, hogy megb*sztak... :|"

:')

2016. jún. 10. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem már próbálta a párom, hogy nyúlkál, puszilgat ott lent, míg alszok, de elmondása szerint be sem nedvesedtem, csak horkantottam egyet és aludtam tovább. :D

Tehát felőlem kezdeményezhet, de én speciel nem érzem meg. Lehet, ha izomból betenné, akkor igen, de apróságokra nem reagálok.

Egyébként tetszene, ha így ébrednék, szóval nekem személy szerint bejön.

A pasik közül meg szerintem nem sok olyan van, akinek nem tetszene.:)

2016. jún. 10. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nő vagy, és? Meg kell kérdezned a párodat, hogy ő benne van-e a dologban.
2016. jún. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!