Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért hord még manapság is néhány lány hagyományos bugyit?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 19:31
11/22 anonim válasza:
Mert mi a baj vele? Sokkal kényelmesebb mint a francia, vagy a tanga. Vannak nagyon csinos és igényes bugyik is, amik nem nagymamásak. Nekem így jó, nem fogok váltani:D
13/22 anonim válasza:
Oké,hogy kényelmes,de amikor átlátszik a vonala,az nagyon gáz...
Én csak franciát és tangát hordok.Nem értem,a tanga miért lenne kényelmetlen,szinte mindig azt hordok és egyáltalán nem zavaró.
20L
14/22 anonim válasza:
a tangát férfi létemre én se preferálom, szeretem ha van egy kis darab valami ott amikor lekerül a nadrág és nem egyből konkrétan előkerül a nasi.
a hagyományos/francia mindkettő szexi. Tény hogy a francia a kedvencem de a sima hagyományos bugyival sincs semmi bajom az is szexi :)
15/22 anonim válasza:
Lehet, hogy nagy hülyeséget fogok írni, ezért is inkább félve, bátortalanul kérdezem: Talán azért mert ezt találják számukra kényelmesnek, praktikusnak?
16/22 anonim válasza:
Mert abból is van szép és igényes. Én már szinte gyűjtöm a fehérneműket, van néhány hagyományos fazonú is, csipkével kombinálva vagy enyhén áttetsző anyagból. 23L
17/22 anonim válasza:
De nem hordok olyan dolgokat amikben átlátszik. (cicanaci, szűk szoknya) És én elhiszem hogy valakinek kényelmes a francia meg a tanga, de nekem egyik sem az.
18/22 anonim válasza:
Mert az a kényelmes. Főleg mikor megjön a lánynak es nem tampont használ. Én például nem szeretem a tangát. Inkább francia meg hagyományos. Mi baj van a hagyomanyossal kedves kerdezo?
19/22 anonim válasza:
Szia nyilván azért mert kényelmes. Próbáld már ki hogy egész nap egy vékony kis valami van a farpofáid között és kikezdi a popsi lyukad. Szerinted kényelmes? Én a Normál és a francia bugyira szavazok :) 22/L
20/22 anonim válasza:
Én ma nem is vettem fel bugyit :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!