Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hord néhány lány olyan nadrágot, amiből látszik a bugyija?
Elkeserítelek, hiába látszanak lányoknak, azok bizony hímneműek :D Nem azért olyan lapos a mellkasuk, mert nem nőtt meg a cicijük és nem azért seprű a hajuk, mert jobban állna nekik, hanem mert a fiúknál most ez a divat :D Ne aggódj a bugyijuk miatt, ez egy felkérés az anális közösülésre. Akinek van hozzájuk gusztusa nyugodtan bepróbálkozhat náluk :D
25/N
A nadrág gyártók spórolnak az anyaggal, már a Levi's is.
:(
Nekem nem ez az életem fő problémája. Kilátszik, jó nő — volt egy jó pillanatom. Inkább nézem azt, mint Józsi munkás orrszőrét.
Szerintem ez izgató. Nem baj, ha van egy kis erotika a hétköznapokban, manapság úgyis sokkal kevesebb ilyesmit látni, mint mondjuk öt-tíz éve. Túl sokan szeretik ezt az idióta hónaljderekú nadrágdivatot, meg a pólóbetűrögetést. Az idióta média is sokat rontott a helyzeten, aminek (amerikai mintára) az a fő témája, kinek látszik át a bimbója, meg látszik ki a bugyija. Most aztán mindenki ezer fokban is szivacsos melltartót hord.
A fiúk kilátszó alsógatyája sokkal kiábrándítóbb, az nem szexi, hanem igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!