Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány lány miért nem hajlandó tangát hordani?
Ha érdekel, próbáld ki és megtudod.
Bizonyára kényelmetlennek érzik, bevág, vagy nem szeretik, ha csupasz a seggük partja, ilyesmi.
Kényelmetlen, dörzsöl, bevág és én alapból hajlamos vagyok húgyúti fertőzésekre, úgyhogy pláne nem.
Elhiszem, hogy szexi neked kinézetr, de azért nem kell megbolondulni.
Sose értettem azokat akik azt mondják, hogy kényelmetlen, szerintem jóval kényelmesebb, mint egy normál bugyi.
De erre hivatkoznak sokan
Szerintem is kényelmetlen, én utálom, egyszerűen zavar.
Francia bugyi szerintem sokkal kényelmesebb és szexibb is.
Mondjuk úgy 2008 tájékáig ez a kérdés meg sem szûlethetett volna. Alap volt vagy 20 évig, hogy mindenki tangát hord, igénytelennek és az öregek alsóneműjének tartotta minden nő a telebugyit. Kínos volt, ha átlátszott a vonala nadrágon, szoknyán. Aztán bedobták a divatba a franciabugyit, nagyjából az emo idején, ők azt nagyon szerették, és van egy generáció, amelyik azon szocializálódott, ma tangaellenes.
A fenti válaszom lényege, hogy oké, nyilván vannak kényelmi szempontok is, de ez 80 százalékban divatkérdés. A divathoz gyártanak aztán sokan utólag magukat igazoló ideológiát. A tanga csak azóta ilyen kényelmetlen sok lánynak, mióta menő lett a franciabugyi. Azok a generációk, akik idejében kapni se lehetett, azok meg a tangára esküdnek. Ki mit látott a divatlapokban, a sztárokon, a menő butikokban, mikor tizenéveibe lépett – ez számít lényegében.
Szeretem azokat az embereket, akik azonnal haszontalannak ítélnek egy választ, ha a benne leírt tények kényelmetlenek a számukra, nem egyezik a személyes kis ideológiájukkal.
Attól, hogy egy válasz nem tetszik, még lehet korrekt is meg hasznos is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!