Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy találtatok szexkapcsolatot magatoknak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 17:56
2/9 anonim válasza:
Leginkább neten keresztül. Társkeresőn, facebookon, de volt, hogy már itt is.
3/9 anonim válasza:
love.hu
szexrandi.hu
De kb agyremet kaptam mire talaltam valakit.
4/9 anonim válasza:
Az exemmel felreertettuk egymast egy beszélgetés folytán, azt hitte csabitgatom, ajánlott egy alkalmat, éltem vele, 20honapig szexeltunk mint az orultek..jo élmény volt, nagyon jo az agyban. Hat igy tortent.
5/9 anonim válasza:
Felmentem erre a gyakorikérdések chat-re, ott ráírtam egy lányra, aki arról panaszkodott hogy mindenki csak szexet akar. Pár nappal később már nyögött alattam.
8/9 anonim válasza:
Itt meglepően jó a felhozatal mindkét nem tekintetében. 24N
9/9 anonim válasza:
#8: a szarkazmus táblája hol marad...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!